De când a decis să se căsătorească, în viața Xeniei Deli au loc frecvente călătorii peste ocean. Cele mai speciale din ele însă rămân a fi drumurile care o duc spre Egipt - țara de origine a soțului său de 62 de ani.

După mai multe proiecte de modeling în care s-a implicat la Los Angeles, frumoasa moldoveancă și-a luat o pauză, iar ieri și-a informat fanii virtuali că se află deja în Egipt, mai concret în orașul egiptean Al Fayyum. Îmbrăcată într-o rochie lungă, Xenia apare în poză alături de un băștinaș și ține în mâini o narghilea.

Chilling with my friend at the local bar😁🙃

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Venirea Xeniei în Egipt e legată de locul de trai permanent al soțului său – milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Acesta a fost președinte și șef executiv al afacerilor Amiral Group și Amiral Magnesium Overseas Ltd.

În 1999, egipteanul a fondat SOKHNA Port Development Company (SPDC) – companie de transport maritim prin containere. Până în 2007, afacerea s-a bucurat de investiții de milioane de dolari și o serie de beneficii pentru economia locală.

„Căpitan” – așa este numit soțul Xeniei Deli în biografia sa. Milionarul a semnat un contract cu linia mondială de transport maritim APL – lider, la nivel mondial, în servicii de transport de containere, dar și logistică, astfel asigurându-și o puternică prezență în Egipt și Iordania.

My king,pride and soul❤️❤️❤️💋💋💋

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Family trip around the world began🤗🎉🐶👭 @ineska8la

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Foto: Instagram