Basarabeanca Xenia Deli a ajuns să fie invidiată de o mulțime de fete din întreaga lume pentru faptul că s-a filmat alături de Justin Bieber în scene fierbinți pentru clipul muzical la una dintre piesele interpretului. Modelul insistă asupra faptului că sunt doar prieteni cu Justin și se pare că băiatul are o mulțime de alte calități decât aspectul sexy și vocea bună.

Ea este norocoasa ce s-a filmat în calitate de iubita lui justin Bieber, pentru ultima sa producție muzicală „What do You mean?” Cu toate că scenele în care au apărut ea și interpetul canadian sunt departe de a fi numite cuminți, cei doi neagă posibilitatea unei relații amoroase ce i-ar lega și înafara platoului de filmări.

Foto: ytimg.com

Foto: ytimg.com

Xenia insistă asupra faptului că ea și cu Justin Bieber sunt doar prieteni, mai mult de atât, interpretul i-a influențat credința în Dumnezeu. Într-un interviu acordat unei reviste americane, modelul a declarat că Justin a învațat-o multe despre Dumnezeu.

Am fost surprinsă de faptul că el mă învăța multe despre Dumnezeu și ce ar trebui să mai știu despre credință. Este uimitor că el e atât de tânăr, dar deja cu gânduri înțelepte. Are un suflet mare. Mi-a spus să rețin un lucru: Dumnezeu este iubirea… El nu se supără și nu ne pedepsește. El este doar iubire și ne iubește pe toți așa cum suntem.

Foto: solo-opiniones.com

Foto: solo-opiniones.com

Recent Justin și-a alimentat credința prin a asista la o adunare din Biserica Hillsong.

Am devenit prieteni buni pentru că discutăm multe lucruri și Justin este un băiat bun, iar mie îmi place să am în preajmă oameni buni. Oameni dragi, buni la suflet, iar el e unul dintre ei.

Xenia a plecat din Republica Moldova, fiind inspirată de filmele americane, mediu în care se visa. După ce s-a filmat în clipul muzical „What do You Mean?” alături de Justin Bieber, Xenia are planuri mari de a participa și în alte producții de cinema. Modelul ia ore de actorie și deja a participat la câteva audiții.

SURSA

Distribuie articolul: