Pentru că a devenit deja celebră în industria modelingului, Xenia Deli își promovează intens și verișoara. Karina, fiica unchiului său de pe linia tatălui, activează și ea în calitate de model și își însoțește tot mai des verișoara în călătorii.

Xenia și Karina au avut dintotdeauna relații foarte apropiate, tocmai de aceea se numesc între ele surori. Chiar și în legătură cu pregătirile de nuntă, Karina e cea care i-a fost mereu alături celebrei sale verișoare, ținând totul în secret. Karina a fost prezentă la petrecerea burlăcițelor și, desigur, la nunta organizată de Xenia pe insula Santorini.

5

După nuntă, Karina i-a însoțit pe cei doi soți în călătoriile lor cu rute charter prin Europa, gândite ca parte din luna de miere. Și nu doar în Europa; tânăra este alături de Xenia în Egipt, dar și peste ocean, acolo unde aceasta e stabilită cu traiul.

1

În aceste zile, Xenia și Karina se află împreună la Roma, acolo unde participă la ședințe foto și se bucură împreună de cumpărături la magazine ale brandurilor de lux.

Karina Deli este mai mică cu 3 ani decât verișoara sa. Originară tot din Basarabeasca, tânăra de 23 de ani s-a stabilit mai apoi la Moscova alături de mama sa, acolo unde a făcut studii de Marketing Internațional la o universitate de Turism și Servicii Hoteliere. Tânăra a muncit și în trecut în calitate de model, însă vara asta, colaborările ei s-au înmulțit.

Părinții Karinei sunt divorțați.

11

Foto: Instagram

Distribuie articolul: