„Women’s Day in Chișinău” ediția a III, te invită la cel mai MOTIVANT și impresionant eveniment din Chișinău. În premieră adăugam note italiene la evenimentul nostru, invitând personalități notorii din Italia și R. Moldova. Doar în cadrul evenimentului nostru, vei afla ce înseamnă să fii femeie ambasador de la Excelenta Sa, Valeria Biagiotti, ambasadoarea Italiei în R. Moldova, despre ÎNCEPUTUL FEMININ cu Sanda Diviricean, care sunt tendințele în hairstyle și make up de la Carlo Iacullo/ WeHair Academy din Italia și care sunt deliciile bucătăriei italiene și un master class de la Alexandru Comerzan și Ion Crihan, bucătarii de la restaurantul MiPiace.


Eveniment UNIC, diferite EXPERIENȚE, personalități și oameni care INSPIRĂ, aici aproape de TINE, doar la „Women’s Day in Chișinău”, pe data de 29 aprilie, la BERD’S DESIGN HOTEL.

Pentru mai multe detalii, acceseaza linkul: events.travelpoint.md sau pagina evenimentului

10.30 – 11-00 Înregistrarea participanților

  1. Cum e să fii FEMEIE- AMBASSADOR – de la Excelența Sa Valeria Biagiotti, ambasadoarea Italiei în R. Moldova,
  2. Cum sa Renaști Femeia din tine cu Sanda Diviricean, fondator la asociația Renaste Femeia
  3. Care sunt tendintele in hairstyle si make up de la Carlo Iacullo, fondator la WeHair Academy Italia
  4. Deliciile bucătăriei italiene și un master class de la Alexandru Comerzan și Ion Crihan, bucătari la restaurantul MiPiace

NETWORKING și ȘEDINȚĂ FOTO; MASA DE FOURCHETTE; TOMBOLĂ CU PREMII

Ce pierzi dacă nu vii?

Vei cunoaște oameni notorii din Italia și R. Moldova,

Vei putea adresa întrebări direct Excelenței Sale, Valeria Biagiotti, Sandei Diviricean, Carlo Iacullo, Alexandru Comerzan și Ion Crihan

Vei afla despre experientele de viață ale Excelentei Sale, Valeria Biagiotti

Vei afla de la Sanda Diviricean secretele unui început feminin

Vei afla din cea mai sigură și profesionistă sursă despre tendințele în make-up și hairstyle pentru anul 2017

Vei participa la un master class UNIC oferit de catre Alexandru Comerzan si Ion Crihan, bucatari la restaurantul MiPiace

Vei gusta din furchette-ul delicios, oferit Casa Rinaldi

Vei gusta din spumantul dulce marca Bacio di Bolle

Participi la tombola cu premii de la partenerii nostrii Antos, Elefant.md, salonul de frumusete „A Diamond”, „Indigo” etc.

Pentru mai multe detalii, acceseaza linkul: events.travelpoint.md sau pagina evenimentului

Compania WOMEN ADVENTURE MOLDOVA, organizator al acestui eveniment, este comunitatea în care femeile învață cum să-și valorifice potențialul în viața personală, afaceri sau orice alt domeniu. Femeile care sunt într-o căutare continuă de autodezvoltare și autoperfecțiune.

„WOMEN ADVENTURE MOLDOVA” este un proiect care va permite FEMEII să călătorească!!! Prin acest proiect ne propunem să informăm și chiar să educăm FEMEILE, prin consilierea efectuată de către specialiști din toate domeniile: business, turism, sănătate, frumusețe, etc. „WOMEN ADVENTURE moldova” va deveni o lume în care FEMEIA se va REGĂSI și va DEVENI ceea ce și-ar fi dorit să fie dintotdeauna. 

Vă invităm să vă REINVENTAȚI, pentru că iubim femeia din noi. LOCURILE SUNT LIMITATE!