Un secret bine păstrat, un mister despre care s-a vorbit de mai bine de o lună de zile, look-ul actualei soţii a Prinţului William, Catherine-Elizabeth Middleton, a fost una dintre marile necunoscute ale nunţii secolului.

Simplitate de bun gust

Au existat tot felul de zvonuri despre rochia de mireasă, despre coafură, despre tot. Iată că, aşa cum era de aşteptat, mireasa Kate Middleton a fost pe măsura statutului pe care l-a căpătat prin căsătoria cu Prinţul William.

Kate Middleton a demonstrat de-a lungul timpului că este o persoană simplă, căreia îi place să meargă cu rucsacul în expediţii în Africa şi atunci o altfel de rochie, un model care să epateze, un model care să iasă din tipare, nu i s-ar fi potrivit de niciun fel. În plus, nu trebuie să uităm că vorbim despre o nuntă regală unde excentricităţile nu-şi au locul.

Aici nu suntem la Hollywood. Spectaculosul nu are ce căuta la un astfel de eveniment!”

Pe lângă trena foarte lungă — de 3 metri, un element aproape obligatoriu la rochiile de mireasă folosite pentru astfel de nunţi, vedeta clară a rochie a fost dantela fină folosită în partea de sus a piesei vestimantare, dar şi în voal. Să nu uităm de excepţionala tiara, confecţionată în anul 1936, pe care Ducesa a purtat-o pe cap, o piesă primită din partea Reginei Mamă, Elisabeth a II-a, tiara din diamante, cu o valoare inestimabilă, pe care a purtat-o şi Prinţesa Diana.

Chiar dacă majoritatea celor care au urmărit acest eveniment au spus la unison că rochia şi întreaga imagine a lui Kate Middleton a fost un adevărat regal, jurnaliştii americani s-au arătat puţin nedumeriţi de simplitatea rochiei de mireasă. În replică, jurnaliştii britanici le-au elucidat misterul “Aici nu suntem la Hollywood. Spectaculosul nu are ce căuta la un astfel de eveniment!”.

Lady Di şi Lady Catherine

Comparată întotdeauna cu Lady Diana, mireasa Kate Middleton a fost totalmente de ea. Dacă în anul 1981 Casa Regală Britanică a avut o mireasă strălucitoare, o rochie supradimensionată, un voal imens, acum am văzut exact contrariul.

Distribuie articolul: