Astăzi, pentru mai mulţi internauţi moldoveni cuvântul cheie este Will Smith. Actorul de culoare, în vârstă 44 de ani, a făcut o declaraţie surprinzătoare, anunţând că a finalizat demersurile cu privire la adopţia unui băieţel de un an din Republica Moldova. Micuţul, pe care va merge în curând să-l ia de la orfelinat, se numeşte Nicolae şi are un an. Incredibil este faptul că starul, care are o avere de peste 215 de milioane de dolari, era cât pe ce să adopte un copil din România, după ce a mai fost să-i viziteze pe micuţii din orfelinate din Serbia şi Ucraina.

Un bun prieten de la Hollywood i-a sugerat apoi să caute în orfelinatele din Republica Moldova şi astfel l-a găsit pe Nicolae. Peste trei săptămâni, actorul din “Ziua Independenţei” va merge să-şi ia fiul acasă.

Will Smith este un actor american, nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur. De asemenea este artist hip-hop/r&b câștigător al mai multor premii Grammy. Actorul este căsătorit şi mai are trei copii. Averea lui este estimată la peste 215 de milioane de dolari.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie articolul: