O fostă prietenă a celebrei cântărețe Whitney Houston susține că ea și talentata artistă au trăit în tinerețe o relație de dragoste, fiind foarte apropiate. Dezvăluirile apar într-o nouă carte despre viața vedetei, publicată săptămâna aceasta, notează Digi24.

Robyn Crawford povestește că a cunoscut-o pe Whitney când aveau 19, respectiv 17 ani, și de atunci au fost nedespărțite ani buni. Spune că relația lor de prietenie a evoluat în timp într-una romantică, fără ca ele să-și fi propus asta.

Artista a fost cea care a pus capăt relației, la presiunea familiei, în special a mamei, dar și pentru că se temea că i-ar fi afectat cariera.

Nu este pentru prima dată când apar informații potrivit cărora Whitney Houston ar fi fost bisexuală. Două documentare au sugerat că a existat o relație de iubire între cele două femei. Ba chiar un fost bodyguard al cântăreței a povestit că au existat mai multe certuri între soțul abuziv al artistei, decedate în urmă cu 7 ani, și presupusa iubită, altercații în urma cărora Robyn Crawford a fost îndepărată din cercul de prieteni ai vedetei.