Special pentru tine, adunăm la sfârșitul de săptămână un buchet de idei, cum să-ți petreci timpul cu cei dragi. Sugestiile vin de la familii cunoscute, de artiști, oameni publici, politicieni sau persoane active social – oameni simpli care știu a folosi cu spor  fiecare minut liber alături de cele mai dragi persoane. Familia Țepeș-Burlacu

Costi Burlacu și Corina Țepeș au un program foarte plin, în special în week-end: concerte, petreceri private, apariții publice, etc. Pe scurt, numai de familie nu le rămâne vreme. E adevărat, recunosc și ei, că uneori nu au timp de petrecut împreună cu fetița lor de joi până luni, dar acest lucru face parte din meseria lor.

 

„Încercăm să recuperăm pe parcursul săptămânii și în special în perioadele de post, când avem mult mai puține petreceri private”, ne-a spus Corina Țepeș. „Dacă uităm prea mult timp de activități comune, Smaranda are neapărat grijă să ne penalizeze, iar supărarea ei este cea mai mare pedeapsă pentru noi”, a mai adăugat pentru revista noastră interpreta.

 

„Când avem ambele zile de la sfârșitul de săptămână libere, preferăm să mergem la bunici, la Telenești, dar și la Bardar, satul de baștină al Corinei”, ne-a recunoscut Costi. „Acolo Smărăndița preferă să stea pe afară, să se joace la aer curat, să trebăluiască, să stea cu animalele ori să culeagă flori”, a mai adăugat artistul.

 

Referitor la programul artistic al familiei, Corina Țepeș a ținut să facă precizările de rigoare, ea fiind responsabilă de acest lucru în casa lor: „Mergem împreună cu fetița noastră la teatru, însă deoarece e încă mică, ne străduim să alegem cu grijă spectacolul. Putem vizita locurile de joacă special amenajate pentru copii, parcurile, dacă e soare și frumos și, bineînțeles, ne jucăm toți trei împreună.”