Vrei idei noi pentru a petrece week-end-ul și nu știi de unde să te inspiri? Noi pătrundem în sânul familiilor foarte cunoscute de la noi ca să vedem cum acestea se distrează în timpul liber. Prinde ideile lor și inspiră-te pentru un week-end frumos, petrecut alături de familie. Familia Drăguțanu

Otilia și Dorin Drăguțanu au o familie frumoasă și armonioasă, cu zile de sâmbătă și duminică petrecute alături de cei doi copii ai lor: Luca și Mia. Atunci când nu este nicio urgență care să-i scoată la serviciu, zilele de week-end sunt un refugiu pentru ei. „Pentru că în timpul săptămânii nu avem atât de mult timp să comunicăm, sâmbăta și duminica încercăm să le petrecem împreună. Ne place să bem dimineața cafeaua în grădină și să discutăm despre toate câte s-au întâmplat în săptămâna precedentă”, ne-a povestit Otilia.

 

Gospodina casei recunoaște că ei nu-i iese cafeau atât de bună ca cea pregătită de Dorin. „Micul dejun este luat împreună. Apoi ne place să ne plimbăm, să mergem cu copiii în parc sau la terenul de joacă. Seara, când avem chef, ieșim la restaurant”, a mai adăugat Otilia Drăguțanu pentru revista noastră. Femeia de afaceri nu-și imaginează weekend-ul fără o carte bună și un film bun, deși își rezervă timp din zilele libere și pentru grădina sa de flori.

 

Guvernatorul Băncii Naționale face sport, cu precădere la sfârșitul de săptămână, Dorin Drăguțanu merge pe terenul de tenis. Dacă e timp frumos, familia Drăguțanu merge în afara orașului, în locuri frumoase cu iarbă verde, flori și aer curat. „ Nu schimb pe nimic clipele prețioase de weekend care ne oferă șansa de a fi împreună, de a ne privi în ochi, de a comunica”, ne-a mărturisit Otilia.

Citește și: Rețeta fericirii în versiunea Otiliei Drăguțanu  
Interviu Finaliste: Otilia Drăguțanu și Loretta Handrabura