O cunoaștem pe Aura în scenă, ca interpretă; o știm și în calitate de femeie de afaceri, mai nou artista este și directoarea unei reviste de nuntă, iar concertele pe care le organizează alături de Nona Marian sunt deja tradiție în showbiz-ul autohton. Cum reușește însă interpreta să acorde suficient timp familiei sale, fetițelor ei, Lory și Bety? Într-un interviu scurt acordat revistei noastre, Aura ne povestește cum se distrează în week-end cu toată familia ei.

Un picnic pe capota mașinii, spectacole de teatru pentru copii și chiar concerte de opera sau balet, potriviste vârstei fetelor sale – iată principalele preferințe ale Aurei când vine vorba despre cum să-și distreze fetele la final de săptămână. 

Lory și Bety

„Mergem neapărat în afara orașului, strângem frunze colorate dacă e toamnă, strângem ciuperci, deși nu ne pricepem la ele, organizăm chiar un picnic expromt pe capota mașinii, iar fetele sunt încântate. Le place să meargă pe role sau cu bicicleta și fiecare escapadă de-a noastră pe timp de week-end se termină cu o vizită la patiserie – ne place să mâncăm ceva dulce”, nea declarat interpreta Aura.

Familia Aurei

Foto: VIP Magazin

Distribuie articolul: