La sfârșitul lunii mai, trupă românească Vunk a filmat videoclipul la piesa ”Scapă-mă de ea” la Chișinău. Filmările au avut loc în Grădina Publică „Ştefan Cel Mare”, la Porţile Oraşului şi în faţa Academiei de Ştiinţe. După ce au ales patru modele moldovence, dintre care una venită special de la Bucureşti pentru aceste filmări, au început shooting-ul în câteva locaţii din Chişinău. Toată partea tehnică, inclusiv regizorul, au venit de la Bucureşti – de aceea, au spus băieţii, special pentruea.md, videoclipul n-a costat mai ieftin decât dacă ar fi fost filmat în capitala românească.

Povestea clipului este cea a tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoții, însă cedează într-un final și trebuie să le accepte așa cum sunt. În timp ce baieții de la Vunk cântă, ei sunt invadați, fugăriți și dărămați de fanii care aleargă printre ei.

”N-am filmat întâmplător acest clip în Chișinău. Ne-am propus ca toate clipurile de pe următorul album să le filmăm în străinătate, în țările în care sunt foarte mulți români. Am început cu Moldova, pentru că există o sensibilitate aparte legată de despărțirea celor două popoare, doar la nivel politic, nu și afectiv. Am și specificat la finalul clipului ca inimile din cele două țări nu sunt stricate, ele bat la fel, în limba română. Ideea campaniei pe care vrem să o inițiem începând cu acest clip, este aceea de a aduce România mai aproape de cei plecați din țară, nu contează din ce motive. Ceea ce vrem să le spunem tuturor și să le amintim este ca România e o lume, nu doar o țară,” spun băieții.

Mesajul final din videoclip este: ”Nici în Moldova și nici în România inimile nu s-au stricat, ci bat la fel, în limba română. România este o lume, nu doar o țară„

 

Distribuie articolul: