„Mi-am adus aminte cum e oraşul şi că sunt fete frumoase”, ne-a declarat zâmbind Cornel Ilie, solistrul trupei Vunk. Acesta a enumerat câteva din motivele pentru care au hotărât să filmeze la Chișinău videoclipul noii lor piese „Scapă-mă de ea”. 

Au îmbinat utilul cu plăcutul la Chișinău. Asta au făcut membrii trupei românești Vunk, invitataţi să cânte la aniversarea a 65 de ani a echipei de fotbal Zimbru. Tot aici au hotărât să filmeze şi un videoclip.

După ce au ales patru modele moldovence, dintre care una venită special de la Bucureşti pentru aceste filmări, au început shooting-ul în câteva locaţii din Chişinău. Toată partea tehnică, inclusiv regizorul, au venit de la Bucureşti – de aceea, au spus băieţii, videoclipul n-a costat mai ieftin decât dacă ar fi fost filmat în capitala românească.

„Piesa are o muzicalitate care aduce foarte mult cu muzica rusească, slavă şi am zis că dacă tot venim aici, venim cu două trei zile mai devreme şi filmăm clipul. În Bucureştiul ăla nu mai ştim unde să filmăm; eu am mai fost aici şi mi-am adus aminte cam cum e oraşul şi că sunt fete frumoase”, a declarat solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Filmările pentru piesa „Scapă-mă de ea” au avut loc în Grădina Publică „Ştefan Cel Mare”, la Porţile Oraşului, chiar şi în faţa Academiei de Ştiinţe. Videoclipul va fi lansat în 2-3 săptămâni, iar membrii formaţiei speră ca această piesă să prindă la public la fel de mult ca şi piesa „Pleacă”.

Distribuie articolul: