Credeai că este imposibil să îți schimbi culoarea ochilor pe cale naturală? Multe persoane care au consumat anumite alimente au realizat contrariul: da, se poate! Dacă ai ochi căpru și îi vrei verzi, atunci este să îți schimbi regimul într-unul vegan.


Iată ce alimente trebuie să consumi:

Spanac

Îți întinerește ochii, iar datorită fierului devin mai strălucitori. Este o adevărată comoară pentru organism pentru că previne cancerul, anemia și astmul. O dietă bogată în spanac are efecte mirculoase asupra pielii și părului!

Ceapă

Deși pare un aliment banal, ceapa provoacă o schimbare graduală a culorii ochilor. De asmenea, ameliorează starea depresivă și insomnia.

Ghimbir

Este cunoscut ca un remediu pentru colon, dar îți luminează și ochii! De asemenea, reduce simptomele astmului și vindecă ficatul afectat de folosirea îndelungată a alimentelor.

Fructe în coajă leguminoasă

În această categorie intră nucile, migdalele şi alunele. Dacă doriţi o schimbare a culorii ochilor, trebuie să le includeţi în dietă şi veţi observă o deschidere a culorii irisului. Evitaţi-le pe cele prăjite, pentru că nutrienţii pe care le conţin au fost distruşi de expunerea la temperaturi ridicate.

ochi

Miere

O cantitate mai mare de miere în dietă ta zilnică îţi poate îmbunătăţi culoarea ochilor. Mierea trebuie să fie, însă, organică. Acest produs va da ochilor tăi o nuanţă mai deschisă. Este, totodată, o sursă bogată de zaharuri esenţiale, perfectă pentru sănătate.

Ulei de măsline

Uleiul de măsline conţine acid linoleic şi acid oleic, acestea oferind o nuanţă frumoasă şi deschisă culorii irisului. Acest ulei este bun şi pentru reducerea colesterolului din sânge şi diminuează efectele stresului.

Sursa: a1.ro