Te-ai plictisit de rutina zilnică? Vrei ceva nou, interactiv și distractiv? Atunci avem soluția perfectă! Îți prezentăm cele mai interesante evenimente, la care poți merge pe final de săptămână. Fie că o faci alături de prieteni, familie sau chiar de unul singur, noi îți dorim un weekend mi-nu-nat!

Evenimente pentru copii și adolescenți

1.Începe anul școlar cu Iuliana Beregoi

Dacă îți dorești o zi plină de distracție, premii, concursuri și muzică, atunci Iuliana Beregoi te așteaptă vineri, 1 septembrie, începând cu ora 13:00, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău. Va fi instalat și un teren de fotbal, acolo unde te vei putea juca împreună cu toți prietenii. Intrarea este liberă.

poza 3

2.Competiția de roboți Dash and Dot

Toți copii cu vârstele cuprinse între 5-9 ani sunt invitați să participe gratuit la competiția de robiți Dash and Dot. Dash and Dot sunt roboți care pot să acționeze și să gândească. Ei învață copiii să programeze în timp ce aceștia se joacă. Vor fi utilizate și materiale de creație adiționale, precum lego, bandă, carton și multe altele. Toate pentru a transforma roboții. Evenimentul are loc sâmbătă, 2 septembrie, ora 11:00. Adresa: str. Decebal 23, et. 3. Mai multe detalii AICI.

poza 4

3.Sis n Bro Open Air Fest

Duminică, 3 septembrie, între orele 18:00 și 21:00, Centrul de Dans și Vocal Sis n Bro, în colaborare cu Pretura sectorului Ciocana, vă învită la cea de-a șasea ediție a festivalului anual în aer liber „Sis n Bro Open Air Fest”. În cadrul evenimentului vor evolua tineri dansatori și interpreți, vor fi organizate concursuri, master class-uri pentru doritori, flashmob-uri cu participarea a peste 200 de tineri. Locul desfășurării: Scuarul din fața Direcției de Învățământ a sectorului Ciocana, str. A. Russo 57.

poza 5

Evenimente pentru tineri

1.Offline #3 Școala de design „Design Cafe&Club”

Design Cafe&Club invită toți studenții Școlii de Design și amatorii acestui domeniu la cel de-al treilea offline din acest sezon. În calitate de speakeri vor evolua fondatorul companiei de design și arhitectură „AB+Partners” – arh. Alexandrin Buraga și profesorul Școlii de Design, Stanislav Balan. Evenimentul va avea loc vineri, 1 septembrie, ora 18:00, str. Mihai Eminescu 56. Doritorii de a participa, se pot înscire AICI.

poza 7

2.Acoustic Autumn Sounds

Amatorii de cafea și muzică bună își pot petrece seara de 1 septembrie într-o atmosferă pe cât se poate de plăcută, la Tucano Coffe de pe str. A. Pușkin 15. Invitați speciali: Cairye și Arteom Ivanov. Intrarea este liberă.

poza 8

3.Brainstorming – Lumea viitorului

Ești plin de idei revoluționare sau ai una și crezi că e beton? Atunci vino la Bibioteca Centrală, în sala germană, sâmbătă, 2 septembrie, ora 10:30 și participă la evenimentul dedicate lumii viitorului. Se va organiza un brainstorming și tu vei face cunoștință cu diferiți oameni care îndrăznesc să gândească autentic.

poza 9

Evenimente de familie

1.Ziua Ușilor Deschise la TeoDance Studio

În prima zi de școală, TeoDance Studio așteaptă toți iubitorii dansului la Ziua Ușilor Deschise. V-au pregătit surprize frumoase, masterclass-uri, distracție și dans. O puteți face imediat după încheierea careurilor școlare, pentru a beneficia de o zi incendiară și 20% reducere la orice abonament. Veți avea șansa de a participa și o la tombolă, în urma căreia 50 de norocoși se vor alege cu vouchere de 50% reducere la abonamentele TeoDance Studio. Seara va culmina cu un flashmob energizant și un mega disco pentru toți.

poza 11

2.Yard Sale

Yard Sale revine pe 3 septembrie. La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, organizatorii v-au pregătit surprize pe cinste. Aleea vivariumului și renumitul foișor, toate sălile și expozițiile din muzeu, colecții personale, street-food pentru toate gusturile, limonade naturale și sangria amețitoare, zone pentru fotografii pentru toate vârstele și galerie de artă pe alei – de toate veți avea parte. Intrarea prin muzeu sau vivariu – 50 lei. Primii 10 vizitatori în formă școlară sovietică original întră gratis. Ora începerii evenimentului – 11:00.

poza 12

3.Expoziția Chipurile Chipuri

În data de 2 și 3 septembire, ora 11:00 – 18:00, str. Al. Sciusev 103, sunteți invitați să admirați zeci de chipuri, la o expoziție comună de artă în care participă peste 10 artiști locali. Vă așteaptă o atmosferă prietenoasă și o variație bogată de stiluri, tehnici și ochi. Scopul evenimentului este de a pormova artiștii locali.

poza 13

Evenimente pentru femei

1.Vintage Bazaar

Toate fashionistele sunt așteptate duminică, 3 septembrie, ora 10:00, str. Vasile Alecsandri, 7, la Vintage Bazaar. În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie. De la rochițe de toamnă, pulovere, fustițe, bluze și până la pălării, accesorii și bijuterii – pe toate le vei putea achiziționa. Intrarea este liberă.

poza 15

2.Târg de caritate cu Lilu

În această duminică, începând cu ora 10:00, pe str. 31 august 1989, 115, Lilu vă așteaptă la un nou târg de caritate, acolo unde vor fi colectate resurse pentru Tatiana, o mama singură din Sîngerei, care are nevoie de ajutor. Vor fi expuse spre vânzare articole din colecțiile brandurilor autohtone: Georgette, Creme Brulee by Velitextil-Plus și Etnika. Vizitatoarele vor avea parte și de reduceri.

poza 16

Foto: Facebook.com