Te poți îmbrăca cu gust și după ultimele tendințe chiar dacă ești mai mică de înălțime. Trebuie doar să ții cont de aceste 5 trucuri vestimentare, recomandate de elle.ru, care te fac să pari mai înaltă.

Alege lungimea corectă a mânecilor

De câte ori nu te-ai confruntat cu problema mânecilor prea lungi? Ei bine, nu trebuie să le lași așa, deoarece îți vor face brațele să pară mai scurte. Dacă te pricepi, le poți tăia și ajuta la lungimea ideală sau cel mai ușor le poți întoarce. Mizează pe bluzele cu mâneci trei sferturi sau pe tricouri pentru a expune cât mai mult din brațe.

what-to-wear-to-work-wide-leg-trousers-silky-short-sleeve-blouse-h724

Evită rochiile până sub genunchi

Dacă la bluze sunt indicate mânecile trei sferturi, lucrurile stau altfel în cazul rochiilor. Dacă ai o siluetă subțire și picioare frumoase, rochiile scurte sunt cele mai indicate. Îți vor lungi picioarele, mai ales dacă optezi să le porți cu tocuri sau papuci cu talpă ortopedică. Cele care vor să mascheze șoldurile proeminente, rochiile cu volane sunt cele care vor abate atenția de la zonele cu probleme. Deși multe femei evită rochiile lungi, ele sunt recomandate, mai ales dacă sunt purtate cu pantofi cu toc. În schimb, rochiile până sub genunchi ar trebui ocolite, deoarece taie din lungimea picioarelor.

Foto: tumblr.com

Foto: tumblr.com

Poartă cureaua potrivită

Pentru a-ți evidenția talia, curelele sunt alegerea ideală. Alege-le pe cele cât mai subțiri, în detrimentul celor late. Sunt potrivite la rochii, bluze cu talie înaltă sau fuste.

Mizează pe culori închise

Bineînțeles, asta nu înseamnă că trebuie să porți doar haine negre. Culorile închise alungesc silueta și te fac să pari mai înaltă. Pe lângă negru, mai sunt indicate nuanțele închise de maro, indigo, verde închis și smarald sau albastru-marinăresc.

 Work-Outfit-Idea-Roomy-Black-Trousers-Short-Sleeve-Blouse-h724

Poartă jachete

Straturile suprapuse de haine au rolul de a atrage atenția de la înălțime. Secretul este să alegi jachete pe mărimea ta și nu cu un număr mai mare. De asemenea, ele trebuie să fie până în talie, pentru a evidenția picioarele și silueta.

Foto: cdn4.lookastic.com

Foto: cdn4.lookastic.com

Distribuie articolul: