Nemuritoare e arta seducției. Femeile au încercat să capteze atenția bărbaților și pentru asta au descoperit și folosit milioane de stratageme. Însă numai una s-a dovedit imbatabilă- Stripteas-ul. 

 

Arta imită viața, iar striptease-ul a fost adus la nivel de artă prin intermediul cinematografiei. E adevărat, striptease-ul este o artă pe care nu toată lumea o stăpânește. Însa, dacă vrei să-ți impresionezi partenerul poți învăța cum să te dezbraci în pas de dans, sau măcar poți încerca. Mai presus de orice există o serie de reguli de aur pe care trebuie să se respecți dacă vrei să faci striptease precum o experta:1. Una dintre cele mai importante regulie este atingerea. Tu poți să-l atingi, el pe tine încă NU. Doar ochii lui și imaginația pot depăși granițele.

2. O altă regulă importantă este contactul vizual. Trebuie să menții în permanență contactul vizual cu el. Privește-l în ochi. O privire seducătoare poate spune mai mult decât o mie de cuvinte.

3. Lasă luminile aprinse. Ideea este să-ți dezvălui corpul, nu să-l ascunzi. Nu contează dacă nu ai un trup de model sau că vrei ca în următoarele luni să ții o dietă. Să fii sexy înseamnă să ai atitudine. Nu ai nevoie de un corp de zeiță pentru a te dezbrăca. Ai însă nevoie de încredere în sine.

4. Tentează-l. În timpul sesiunii de striptease, plimbă-te prin camera, joacă-te cu părul, atinge-te. Fii dansatoarea lui personală.

5. Mâinile tale sunt mâinile lui. Atinge-te așa cum te-ar atinge el, în locurile în care tu ai vrea să fii atinsă. Poți face ca totul să pară inocent sau poți fi impulsivă și plină de pasiune în timp ce dansezi.

Alege muzica potrivită stării tale emoționale!

Distribuie articolul: