Primăria Chișinău, anunță că, în perioada 27-28 mai, în toate sectoarele Capitalei, se vor desfășura multiple iarmaroace și târguri cu produse autohtone. 

 

  • În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, va fi organizat – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone. Târgul va avea loc pe 27 mai și este organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În preajma Cinematografului Patria Loteanu se va desfășura Târgul de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În Parcul „Alunelul” va fi Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

  • În sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscova vizavi de strada Matei Basarab 6 va avea loc un Târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Miron Costin, lângă scuar, va fi Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni. Acesta este organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

  • În sectorul Centru, pe strada Ismail colț cu strada Dimitrie Cantemir va fi un Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.
  • În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală, are loc Festivalul gastronomic BBQ. Acesta se desfășoară în perioada 26-28 mai și este organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector.
  • În sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, colț cu strada Petru Zadnipru va fi un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Distribuie articolul: