Valeria Lukianova, ”femeia Barbie”, despre care vă dezvăluiam că are rădăcini moldovenești, are deja o concurentă. Cine e fata care a decis să se întreacă în frumusețe cu Valeria, dar și ce relație le-a legat în trecut pe cele două, aflați în continuare.

Tânăra care a decis s-o detroneze pe Valeria Lukianova este, la fel, originară din Odessa.

Este vorba despre ucraineanca Alina Kovalevskaya – o tânără de 21 de ani, care devine tot mai populară pe rețelele de socializare.

Alina este studentă și are mai multe atu-uri, care o deosebesc de Valeria. Cel mai mare avantaj al frumuseții sale este părul. Podoba capilară a Alinei are  lungime impunătoare, iar culoarea roșcată este un adevărat ”vino-ncoa’”, pentru pretendenta la titlul de ”femeia Barbie”.

Se pare, însă, că podoaba Alinei este artificială. La fel ca și Valeria Lukianova, tânăra de 21 de ani se machiază strident și poartă lentile de contact de diferite nunanțe cromatice. Deși Lukianova a mers de nenumărate ori pe mâna chirurgilor plasticieni, despre Kovalevskaya, acest detaliu este încă necunoscut.

Potrivit presei ucrainene, în trecut, cele două tinere au fost prietene, dar acum, căile lor au luat sensuri diferite. În prezent, relația dintre cele două fete, între care există o diferență de vârstă de 7 ani, s-a transformat într-una de concurență.

Alina Kovalevskaya și Valeria Lukianova

Foto: ru.tsn.ua, Facebook

Distribuie articolul: