După ce a făcut senzație cu piesa „Domnișoară, domnișoară” - un featuring cu Damian & Brothers, cu care a adunat peste 10 mln de vizualizări pe YouTube, Smiley revine în forță. De această dată, artistul din România prezintă cel mai nou single, în colaborare cu Grasu XXL. Melodia se numește „Lumea nouă” și vine să amintească despre importanța valorilor uitate în prezent.

„Lumea în care trăim s-a schimbat și nimeni nu ne poate da o hartă cu drumul corect. Suntem prinși între virtual și real, iar asta ne face mai vulnerabili ca oricând. Avem nevoie de repere, care să ne ajute să redescoperim ceea ce contează. Lumea nouă ar trebui să fie despre suflet, despre valori spirituale, nu materiale, despre ceea ce ne aproprie, nu despre ce ne desparte, despre adevăr și valori reale, despre pace, nu despre război”, mărturisește Smiley în postarea în care lansează videoclipul piesei „Lumea nouă”.

capture-20170221-152528

Instrumentalul piesei este semnat de Andrei Mihai, piesa fiind produsă ulterior de Grasu XXL și Șerban Cazan, mixată la Okapi Souns Studio.

Videoclipul, care este unul atât de semnificativ e regizat de Iulian Moga și a fost filmat la București.

capture-20170221-152555

Vezi și: Smiley și-a împărțit iubirea cu micuții de la o secție de oncologie: „Sunt fericit să dăruiesc fericire”

Foto: Instagram.com, captură video

Distribuie articolul: