Fiorii dragostei îi cuprind din nou și nu doar că vor trăi intens emoții ca în tinerețe, dar deja vor bate, în cel mai scurt timp, clopote de nunta în cazul lor. Vorbim așadar despre zodiile în viata cărora își face loc dragostea și care au șanse mari ca în următoarea perioadă sa își întâlnească sufletul pereche.

Taur

Ai crezut că dragostea nu e făcuta să rămână în casa ta. Ai trăit tumultuos în ultima perioada, dar nu ai iubit cu adevărat. Vine însă și vremea sa îți sară inima din piept, iar trăirile acestea te vor lua prin surprindere. Credeai ca ți-a trecut timpul pentru astfel de emoții. Cu toate acestea, te vei îndrăgosti cât de curând, vei simți flacăra iubirii și vei deveni oarbă la aspecte care în alte condiții te-ar deranja la persoana iubita.

Gemeni

Dacă iubirea a fost un capitol la care nu au excelat până acum, iată că vin și vești bune. Următoarele două luni sunt menite sa așeze lucrurile în plan sentimental. Chiar dacă ești, chiar dacă nu ești într-o relație te vei gândi serios la o căsătorie. Și fie vei face rapid pasul cel mare, căci este momentul potrivit pentru a spune „DA”, fie vei identifica acea persoană pe care o vrei alături și o vei convinge ca vă sunteți sortiți unul altuia.

Capricorn

Ai resimțit încă de la începutul anului bătăi intense de inima față de o persoană. Și te-ai convins pe parcursul ultimelor săptămâni ca este omul visurilor tale, motiv pentru care ești tu cea care face primul pas. Spre uimirea ta, ai succes și sentimentele ți se întorc. E posibil ca dragostea vieții tale să se fi aflat în preajma ta de multa vreme și să nu-ți fi dat seama. Se anunță nu numai o viata sexuala intensa, iar conectarea emoțională va fi pe măsură.

Citește și: Horoscop 2018: Anul marilor realizări în plan personal!

Sursa: ele.ro

Distribuie articolul: