Cunoscută pentru formele sale apetisante și pentru lipsa de inhibiții, rusoaica a fost surprinsă topless pe o plajă din Maldive. Nu degeaba este considerată una dintre cele mai sexy femei din Rusia.

Voluptoasă și sexy sunt cuvintele care o descriu pe vedeta din Rusia. Anastasia Chehova se află într-o vacanță de vis pe Insulele Maldive sau „Paradis”, cum îi spune chiar ea. Recent aceasta și-a delectat fanii cu imagini fierbinți, în care apare atât în costum de baie care îi accentuează formele apetisante, cât și topless, acoperindu-și sânii doar cu mâinile. 

Femeia a devenit cunoscută 15 ani în urmă, atunci când a devenit prezentatoarea emisiunii tv, „Sex cu Anfisa Chehova”, al cărui concept erotic era destul de îndrăzneț pentru acele timpuri. Anume datorită formelor apetisante și a atitudinii debordante, aceasta este deseori numită drept una dintre cele mai sexy femei din Rusia.

Chiar dacă imaginile vedetei și-au atins scopul, aceasta stârnind admirația fanilor, atenționăm că medicii nu recomandă să faceți băi de soare topless și insistă să folosiți cât mai des cremă cu un factor ridicat de protecție solară, pentru a preveni cancerul de piele.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Moldoveanca Anna Lesko a pozat goală în fața geamului, iar imaginea a ajuns pe Internet (Foto)