Episod traumatizant în viața balerinei ruse Anastasia Volocikova. Vedeta s-a lăudat din nou pe contul său de Instagram despre noutățile din viața personală, iar ultima veste nu este una dintre cele mai pozitive. În timpul repetițiilor, vedeta și-a traumat laba unui piciorul și a avut nevoie de îngrijirea unui medic. 

Celebra balerină rusă a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii care dovedesc că a avut nevoie cu adevărat de îngrijiri medicale și chiar de un pansament în zona tălpii.

„Necătând la durerea pe care o resimt, atunci când privesc chipul pozitiv al acestui om, pe față îmi apare zâmbetul! Din păcate, baletul este un tip de sport traumatizant”, mărturisește vedeta, despre medicul care a consultat-o.

Mulți dintre internauți au criticat dur felul în care Anastasia se promovează pe Instagram, mărturisindu-i, destul de vulgar, că trauma piciorului nu e motiv pentru a da de știre despre acest lucru.

De altfel, cum să nu-și traumeze picioarele, dacă în fiecare zi, chiar și în timpul liber, poartă o încălțăminte inadmisibil de înaltă? 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: