Nu mai este un secret că noua casă a Anastasiei Volohkova se află la 13 kilometri distanță de Moscova și posedă o suprafață de tocmai 850 de metri pătrați. Pentru imensa locuință, vedeta ar fi scos din buzunar cam 3 milioane de dolari. Casa este supravegheată din interior și din exterior, așa că vedeta s-a lăudat deja pe Instagram cu primele fotografii ale interiorului proaspăt finisat.

foto: Super.ru

foto: Super.ru

„Deocamată, nu am cuvinte. La o asemenea casă, la un asemenea castel, am visat o viață întreagă. Visul a devenit real. Am sărbătorit mutarea în casă nouă, iar pianul de la Nikolai (Baskov) se înscrie perfect în interior. Bucurați-vă cu sinceritate pentru mine, dacă puteți”, comunică balerina, pe Instagram.

Vedeta n-a ezitat să dezvăluie și alt detaliu personal, odată cu mutarea sa în noua casă. „După ce am venit în noua casă, am visat un mire”, spune Anastasia.

 Imensa locuință este dotată cu două buduare, trei dormitoare, trei garderobe, o sufragerie foarte largă, o sală cu șemineu, o bucătărie, două garajuri și o odaie specială pentru biliard.

„Mi-am câștigat de una singură banii pentru casă. Timp de 10 ani, mă mutam cu traiul dintr-un colț într-altul, iar acum, îmi este plăcut să recunosc că mi-am cumpărat de una singură această casă frumoasă și încăpătoare pentru mine și fiica mea, Ariadna. N-am mai așteptat ca fostul soț să-mi întoarcă datoria. Am muncit mult și mi-am îndeplinit visul. Apropo, mi-am securizat foarte bine noua locuință”, declara artista, într-un interviu recent.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: