În 2015 se poartă dantelă albă la ținutele festive, carourile chiar și la ținutele business și cerceii neasortați, la ținutele informale. De asemenea, geanta supradimensionată, pantalonii evazați și pantofii cu platformă revin în tendințele anului care tocmai a sosit! Desigur, nu este obligatoriu să le respecți în tocmai, ci, dimpotrivă, poți să le adaptezi stilului tău.

Cerceii neasortați

După modă cercelului unic, acum a sosit momentul să faci impresie cu o pereche neasortată! Impactul va fi la puterea a doua!

Geanta statement

În 2015, o vei vedea peste tot: este vorba despre geantă Loewe Puzzle care va avea parte de o revenire spectaculoasă anul viitor! 

Pielea de antilopă

De la trenciuri la fuste, pantaloni și jachete, nu te vei mai putea sătura de piesele vestimentare și accesoriile din piele de antilopă care vor abundă în magazinele de profil. 

Pantofii cu platformă

Înlocuiește, în 2015, pantofii cu toc cui cu varianta lor mai confortabilă, dar la fel de cool: pantofii cu platformă. 

Carourile

Carourile sunt și ele un „must have” în 2015, favorizând un look tineresc, neconvențional și mereu proaspăt.

Stilul boem

Renunță la rigorile care ți-au încorsetat stilul personal! Anul 2015 îți oferă șansa descătușării: stilul boem, dramatic și atât de feminin va fi omniprezent! 

Dantela alba

Versatilă, potrivită pentru domnișoare și femei mature deopotrivă, naivă, dar și înțeleaptă: dantela albă se pregătește să ia lumea cu asalt în 2015. 

Denimul închis la culoare

Jeanșii nu mai sunt piese vestimentare perfecte doar pentru ținutele casual: în 2015, pregătește-te să le descoperi latură… eleganță! 

Sandalele gladiator

Încălțămintea „must have” a verii 2015 este una confortabilă și foarte cool: sandalele gladiator.

Pantalonii evazați

Amintește-ți cu nostalgie de modă hippie a anilor ’70 și investește în 2015 într-un look din care n-au voie să lipsească pantalonii evazați!

Sursa: Business24.ro

Distribuie articolul: