Dacă sunteți unul dintre fanii vlogului „Muzică/viață/umor”, al Victoriei Tunç, ați observat cu siguranță fericirea vloggeriței, de îndată ce și-a văzut mama ajunsă în vizită la ea, în Cipru. „De la mama mea am moștenit o lecție extraordinar de frumoasă: să fiu om oriunde aș fi și cu cine aș fi. Și cu siguranță copilul meu tot asta va face” - ne mărturisea autoarea, într-un prim interviu, iar participarea mamei sale în realizarea unui clip ne-a convins din plin de acest lucru.

21078321_1291539144306464_1122226602743284992_nVictoria Tunç și-a avut timp de o lună mama aproape, iar astăzi, înainte de ora despărțirii, autoarea vlogului Muzică/viață/umor a mărtusit: „Să vă redau ce e în inima mea acum? Nu pot. A fost cea mai frumoasă lună din viața noastră!!! Mereu am fost departe de ea și în copilărie mereu muncea de dimineață până în seara! Luna aceasta am dorit să stau non-stop cu ea la vorbă și să ne mai spunem ce nu am reușit prin telefon. Au trecut ca un vis aceste clipe! Nici nu am reușit să o simt și deja pleacă. Sper să nu fie ultima vizită și să o păstreze bunul Dumnezeu sănătoasă!”

Clipurile ei ascund mari lecții de viață! Cunoaște-o pe Victoria Tunç – tânăra de la Sireți, care și-a construit fericirea în Cipru

Spre marea ei fericire, Victoria a reușit să își filmeze mama într-un clip în care aceasta să își spună impresiile despre Cipru. Vedeți așadar ce a mărturisit mama Victoriei:

„Noi, cei sovietici, ne-am născut cu patriotismul din fașă. În ai mei 60 de ani, am mai călătorit, însă reveneam mereu acasă cu inima plină. De data asta însă, să vă spun cinstit, am aterizat în Istanbul și patriotismul m-a dat de gol. Am întâlnit toate națiunile de pe glob în acest aeroport internațional. Mi se părea că sunt pe Turnul Babel. Era parcă o paradă a măștilor. Am văzut în schimb niște mâini fine, care nu duceau nici bagajul de mână. M-a apucat jalea cea mai mare de moldoveanul nostru. Cum, nu suntem și noi oameni? De ce Doamne parcă ne-ai dat totul: și frumusețe, și mândrie cât duce trenul. Iată însă că nu-și permite bietul om să își vadă fratele sau sora, aflat la 100 de kilometri, nemaivorbind de un pensionar care nu mai iese din ogradă. Străinii însă călătoresc de pe un continent pe altul, cum ar călători furnicile pe un bostan. Văzând acestea, patriotismul a dispărut din mine, nu l-am mai văzut.

Aterizând în Cipru, insulița aceasta din mijlocul apei, înțeleg că Dumenzeu nu a mai ajuns la noi. Venind prin Iordania, mult mai ușor i-a fost să se oprească în Cipru, să lase ce avea mai bun, iar la noi a adus doar ce i-a rămas. E o țară de poveste, care te impresionează cu natura, oamenii și comportamentul lor. Te uiți pe o fereastră și vezi marea; te uiți pe alta și vezi muntele. Am stat o lună, dar nu țin minte când se făcea luni sau marți. Am văzut multe și de toate, dar m-au impresionat casele de culoare albă, cu două nivele,orașul fiind unul balnear. Nu am văzut niciun polițist, aveam impresia că toți oamenii au băut valeriană și nu au grijă de nimic.

Lumea se salută, îți zâmbește și te întreabă cum te simți, în diferite limbi. Toate ogrăzile sunt verzi, fără garduri înalte de câțiva metri și porți de mii de euro. Acasă, ca să ai flori, trebuie să am 40 de specii care să ajungă până toamna. Aici e aceeași floare în toate ogrăzile, curtea fiind veșnic frumoasă. Îmi pare rău că nu am ajuns la fructe. Nu am văzut nici cerșetori, lăzile de gunoi sunt neatinse. Unde trăiește Victoria, este un apartament în chirie, dat de un om foarte simplu. Bătrânii sunt tratați cu plăcere, nu din nevoie; e o altă atitudine față de omul în vârstă, părintele este sfânt, are o atitudine specială. Mi-a fost dor de aceste calități omenești care la noi s-au uitat demult. La noi, în afară de fudulie, mândrie și tiranie, nu există nimic. Am uitat de omenie, bunătate, dragoste. Nu știu dacă o să mă credeți, dar pe toate acestea aici le-am găsit. Stă în capul mesei stima, respectul și iubirea. Mă întorc acasă cu o inimă cât o pâine de mare.”

Înterviu cu mama mea !!!
impresia despre Cipru!!!
Sper să nu fie ultimul 💖

Posted by Muzică/viață/umor on 28 August 2017

Vezi și:

Ridica obiecte cu palmele și trata dureri. Victoria Tunç, despre ce a făcut-o să renunțe la talentul său

Foto: Muzică/viață/umor, captură video

Distribuie articolul: