Pe vloggerița cu „scaun la cap” o cunoașteți de pe Facebook, acolo unde se bucură de peste 85 de mii de urmăritori. Pe pagina sa, Elena Burlacu împărtășește și imagini de familie, cu soțul și fiica sa. Sunt o familie extrem de frumoasă, iar dragostea pe care și-o poartă se citește în fiecare poză. Dar cum a început totul? Am provocat-o pe EA să ne dezvăluie acest lucru, în campania #Cumacerut. În luna iubirii, vă învităm să citiți o poveste deosebită și plină de situații neprevăzute.

„Toată viața am visat ca la 25 de ani să nasc primul copil, lucru care ar fi trebuit să se întâmple în 2015. Totuși, Revelionul acelui an l-am întâlnit cu prietena mea în Moscova. Atunci aveam doar un scop: să muncesc mult. Nu îmi trecea nici prin gând să am o relație. Când am revenit în Moldova, am inițiat o afacere. Munceam și realizam că visul meu de a deveni mamă nu se va împlini. Eram dezamăgită, disperată, obosită, nu aveam niciun chef de vreo relație. Exista cineva care îmi făcea curte, dar nu era acel „EL”. Am un caracter complicat, alegeam partenerul analizându-l ca potențial tată pentru copiii mei. Trebuia să fie un om echilibrat, serios, responsabil, cu un corp proporțional, fără defecte. Anumite criterii pe care, ulterior, să le văd la copiii mei”, a dezvăluit Elena pentru Ea.md.

Citește și: Scaun la cap: „Moldova este țara în care a naște cu poliță înseamnă …vreo 200-300 euro”

„Când l-am văzut văzut prima dată pe Andrei, am avut o atitudine total indiferentă. Fizic nu era tipajul meu și, mai ales, eu aveam cu totul alte planuri, unde nu era loc pentru o relație. El însă, la fel ca mine își dorea mult copii și familie și a insistat să-l cunosc mai bine. Acum, îi mulțumesc pentru insistență. De fapt, era candidatul perfect! Nu am întâlnit un om mai echilibrat ca el. Atât de multă răbdare și seriozitate într-un bărbat care părea, la prima vedere, unul naiv.

Împreună am trecut și prin situații neplăcute, care, însă ne-au călit, ne-au schimbat viziunile și ne-au făcut oameni puternici. Părinții lui și mama mea, decedați. Iată de ce, știm care e prețul familiei fericite, cu mulți copii la masă. Relația părinților lui m-a convins definitiv că voi avea o familie împlinită, fiincă eu sunt de părerea că anume exemplul părinților reprezintă o motivație pentru copii. El a avut o familie cu adevărat fericită, unde tata și mama își respectau drepturile și obligațiile, se iubeau sincer, o familie cu multă lumină și zâmbete, îi respectau pe cei din jur. Mama mea a decedat, însă când eu eram micuță, iar tata nu s-a recăsătorit, era mereu la muncă. Eu cu fratele am trăit, practic în doi – plictisitor, rece, cu mai puține zâmbete.

Relația dintre mine și Andrei s-a început frumos, era foarte grijuliu, eu însă arogantă. Cu toate că gătesc bine, prima perioadă gătea doar el. S-a îndrăgostit de personalitatea mea și cred că l-am cucerit cu lumea mea interioară, fiindcă nu mă machiam pentru el, nu jucam roluri pentru a-l impresiona, nu o făceam pe gospodina. Dimpotrivă, eram o tipă antipatică, dar a văzut el în mine acel „ceva”. La câteva săptămâni de când eram împreună, am mers la nunta prietenilor mei. Acolo făcusem o glumă: „Vrei să prind buchetul miresei?”, iar răspunsul lui a fost „Tu și fără acel buchet vei fi curând mireasă!”. Atunci am înțeles că treaba e serioasă”, adaugă vloggerița.

„După nuntă, la o lună de relație am plecat în Franța pentru câteva zile. Sincer, eram sigură că are inelul cu el. În Paris, pe vârful turnului Eiffel, era un vânt puternic și rece, tremuram de frig și frică, turnul se clătina. Cât timp admiram eu priveliștea, am și uitat de suspiciuni, iar Andrei emoționat mi-a pus inelul pe deget și atunci am devenit mireasa lui.

În ziua când relația noastră a împlinit exact un an, s-a născut Lily, fiica noastră. Am născut-o la 25 de ani, așa cum am visat! Nu pot să spun că îl iubeam pe Andrei la început, nu am avut timp să simt și să înțeleg asta. Acum, însă, când am văzut cum este ca bărbat și cât de mult ține la mine, înțeleg că nu am dat greș. Avem un tătic și un soț minunat! Și da, în cuvântul „iubesc” nu încap toate sentimentele mele față de acest om! Dragostea mea pentru el nu se explică în cuvinte”, a conchis EA.

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md

Foto: Arhivă personală