Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a participt astăzi, 17 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă cu privire la ultimele evenimente care au avut loc în Crimeea.

În cadrul aceste conferințe care a fost transmisă de Rossia 24, doritorii au putut acorda întrebări președintelui Rusiei prin intermediul SMS-ului, telefonului sau a rețelelor de socializare. Folosindu-se de moment un telespectator a întrebat când cetățenii o vor vedea pe noua Prima Doamnă: „Stiți ce, în primul rând trebuie să îi găsesc soț Ludmilei Putin, fostei mele soții, apoi o să mă gândesc la mine”, a declarat președintele Rusiei.

twimg.com

 

Amintim că Vladimir Putin și Ludmila Putina au fost căsătoriți aproape 30 de ani, iar pe 6 iunie 2013 au anunțat, în mod oficial, că se despart. „De fapt a fost o decizie comună, iar căsătoria noastră s-a încheiat deoarece nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propia viaţă”, declara atunci fosta soţie a preşedintelui. „Este un divorţ civilizat”, continua Liudmila Putina.

.newstm.ro

Precizăm că anterior, au exista zvonuri precum că, Alina Kabaeva este amanta lui Vladimir Putin şi realul motiv de divorţ. Cei doi s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat Alinei Kabaeva un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. După retragerea din gimnastică, Kabaeva a urmat o cariera politică, ea fiind aleasă deputat în Duma de Stat, din partea partidului lui Putin.

beautifulrus.com

Distribuie articolul: