Recent, tatăl interpretei ruse Janna Friske a participat la un interviu televizat,pentru un post rusesc de televiziune, în cadrul căruia a mărturisit mai multe detalii despre situația financiară a familiei Friske, după ce Janna și-a început tratamentul la Los Angeles.

Potrivit interviului, Vladimir Friske a ezitat să numească o sumă concretă, necesară pentru fiecare nanovaccină, însă a specificat că familia sa a trebuit să vândă mai multe lucruri, de dragul tratamentului.

”Jannei i se administrează o nanovaccină care întărește și activează sistemul imunitar al organismului. În acest mod, sistemul imunitar începe să lupte singur cu boala și începe să distrugă singur celulele canceroase. O singură nanovaccină de acest fel costă foarte mult, n-o să numesc cât anume. Am vândut o casă și un business, am făcut rost de toate rezervele pe care le avea Janna și am vândut apartamentul din Miami al Jannei”, mărtusisește tatăl cântăreței.

Ceea ce s-a întâmplat cu Janna, consideră bărbatul, este un rezultat al farmecelor sau a gândurilor rele: ”Personal, cred că asta i-au făcut-o invidioșii. Mulți oameni zic asta, pentru că Janna avea foarte mulți oameni care o invidiau”, mai adaugă bărbatul.

Probabil vă veți întreba de ce familia cântăreței a fost nevoită să-și vândă o parte din avere, de dragul tratamentului, pentru că în luna ianuarie, postul de televiziune ”Pervâi Kanal”, împreună cu ”Rusfond”, a colectat o sumă mare de bani, pentru a o ajuta pe Janna să combată glioblastomul care i-a fost identificat. Jumătate din bani, însă, au fost oferiți spitalelor oncologice, pentru copii.

Potrivit presei ruse, la acest moment, starea Jannei Friske este stabilă. I-a fost permisă gimnastica, plimbările prin parc, pauzele ”muzicale”. Astfel, interpreta a slăbit considerabil, și-a îmbunătățit vederea și pofta de mâncare. Cântăreața, împreună cu familia sa, arendează o casă din Los Angeles, deoarece mai are nevoie de administrarea nanovaccinelor. Pentru toamna viitoare, după o perioadă intensă de reabilitare, Janna ar urma să-și continue tratamentul de bază.

Foto: www.zvezdanutye.com, divomedia.ru, 7days.ru

Distribuie articolul: