Vlad Plahotniuc are un mare motiv de mândrie pentru fiul său, Timofei. Acesta și-a finalizat studiile la College du Leman, de lângă Geneva (Elveția). Omul de afaceri și politicianul Vlad Plahotniuc și-a împărtășit bucuria pe pagina sa de Facebook.com, unde a apărut alături de Timofei și soția sa Oxana Childescu.

11214180_789124537875736_3704053798690709453_n

Foto: Facebook.com/Plahotniuc

„Este un moment important şi emoţionant pentru familia noastră: fiul nostru, Timofei, a absolvit şcoala. Pentru el, aceştia au fost ani nu tocmai uşori, în care s-a adaptat la un nou sistem de învăţământ, s-a obişnuit cu alte culturi, alte limbi, alte obiceiuri. Au fost ani cu multă muncă şi disciplină severă.

Suntem mândri de ce a realizat Timofei până acum şi încrezători în pasul pe care urmează să-l facă spre studiile universitare!”, a scris mândru Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.com

deab324a8f462c81a2446dfaffece545

Timofei a făcut parte din din echipa de rugby din colegiul din Elveția. Potrivit Adevărul.ro, College du Leman ocupă locul cinci în lume după costul studiilor.

627x0

Timofei are 18 ani și este fiul cel mai mare al politicianului. Vlad Plahotniuc mai are încă un fiu, de 11 ani, pe nume Inochentie.

expo4

Anul trecut, omul de afaceri a scris pe blogul său despre băieții săi, publicând mai multe fotografii personale, în care a apare alături de copii săi.  Prin postarea sa de pe blog, acesta a abordat tema condițiilor deplorabile din cadrul Institutul Mamei şi Copilului.

„În urmă cu 17 ani, am trecut pentru prima dată pragul Institutului Mamei şi Copilului, acolo am devenit pentru prima dată tată. Îmi amintesc cu emoţie momentul acela de bucurie, pe care orice tată îl înţelege. Atunci însă, dincolo de bucurie, nu am putut să nu remarc condiţiile precare în care mamele erau nevoite să nască. Acelaşi lucru l-am constatat şi în urmă cu 7 ani, când s-a născut cel de-al doilea băiat al meu, tot la maternitatea respectivă”, a scris politicianul pe blogul său, anexând o poză în care este alături de cei doi fii ai săi, Timofei (17 ani) și Inochentie (10 ani).”

Citește mai multe detalii despre familia omul de afaceri Vlad Plahotniuc: Vezi cum arată familia lui Vlad Plahotniuc. Cine e femeia din spatele omului de afaceri. FOTO


medium-moldova-rena-te-prin-solidaritate

Foto: Plahotniuc.md