Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa s-au cununat, scrie UNIMEDIA cu referire la jurnal.md. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Curchi din Codrii Orheiului. Naşi de cununie sunt sora şi cumnatul ex-premierului. 

„Este o zi importanță în viața noastră. Am ales să venim anume aici pentru că acest loc îmi este apropiat sufletului. Cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteam să venim să ne unim destinele”, a menționat Vlad Filat.

„A fost o slujbă intimă la care au participat părinții și frații noștri. În continuare vom avea o petrecere în sânul familiei”, a spus și Angela Gonța.

Slujba de cununie a fost oficiată chiar de Mitropolitul Vladimir. În timpul ceremoniei, accesul pe teritoriul mănăstirii a fost interzis, iar zona a fost monitorizată cu stricteţe de paza ex-premierului. 

Amintim că Angela Gonţa a anunţat în luna decembrie că în curând se va căsători cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventuale conflicte de interese, a decis să renunţe la funcţia de prezentatoare la un post de televiziune. Recent, cei doi au anunţat că în curând vor deveni părinţi. 

Ex-premierul Vlad Filat a divorţat de prima soţie, Sanda, în vara anului 2012. 

Distribuie articolul: