Vlad Filat face practică, antrenându-se pentru momentul în care va deveni tătic. Aflat la un eveniment împreună cu politiciana română Elena Băsescu, Filat nu a ezitat să pozeze alături de fiica acesteia, Sofia Anais. Nepoțica președintelui Traian Băsescu zâmbește în poze din brațele liberal-democratului moldovean.

Vlad Filat si Sofia Anais

„V-o prezint pe prietena mea, Sofia Anais, nepoțica Președintelui României, domnul Traian Băsescu. Este o fetiță foarte frumoasă şi mereu veselă, zâmbetul său m-a umplut de optimism! Îi doresc să crească mare, frumoasă şi sănătoasă şi să asculte de părinții săi, Elena Basescu și Bogdan Ionescu, dar şi de bunicii care o iubesc extraordinar de mult!”, a scris Vlad Filat pe contul său de Facebook.

Filat cu Sofia Anais

În final, se pare că micuța Sofia a ales-o pe mămica ei, deputata Mișcării Populare, Elena Băsescu. Un lucru e cert, liderului liberal-democrat îi stă bine cu micuți în brațe, semn că va fi un viitor tătic de nota 10.

EBA Sofia si Filat

Precizăm că actuala soție a lui Vlad Filat, jurnalista Angela Gonța, este însărcinată și urmează în curând să nască. Nu a fost divulgat sexul viitorului copil și nici locul unde părinții au decis ca acesta să vină pe lume.