Pentru nimeni nu este un secret că frumuseţea exterioară se datorează sănătăţii întregului organism. Din păcate, deseori uităm că în « lupta » pentru frumuseţe pasul decisiv pot fi complexele de vitamine. Aşadar,vă propunem o listă de minerale şi vitamine care efectiv vor însănătoşi tenul pielii, părul şi unghiile.

 

Căutăm vitaminele perfecte pentru păr, piele şi unghii care le vor vindeca din ” interior”. Apelăm lavitamine şi minerale, în componenţa cărora sunt substanţele A, B, C, E, fier şi carotină.Cremele şi şamponul de calitate nu sunt îndeajuns.Câteva dintre acestea şi anume vitamina A, C şi E participă la menţinerea tinereţii pielii. Celulele pielii se reînoesc mai des decât în mod obişnuit, în rezultat pielea îşi reîntoarce strălucirea de odinioară.

Părul are nevoie de hrănire

Pentru întărirea şi strălucirea părului este nevoie de o hrană specială. Această misiunea este îndeplinită: L-cistina, beta-caroten şi vitaminele din grupele B, E.Ele restabilesc circulaţia sanguină a foliculilor de păr şi îmbunătăţeşte simţitor starea părului tău.

Întărirea unghiilor

Asigură-ţi organismul cu fier, biotina, L-cistina, vitamina B6 – şi unghiile vor creşte mai bine! Luând suplimente care conţin aceste substanţe, îţi vei asigura unghiile cu putere şi strălucire.

Protecţie complexă pentru organism împotriva îmbătrânirii

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire după 35 de ani, este necesar să să acţionezi din interior. Alegeţi medicamente de acţiune care vizează în acelaşi timp protejarea şi nutriţia organismului.
Puteţi participa la protejarea organismului cu ajutorul antioxidanţilor, aceştea eliberează radicali liberi şi încetinesc procesul de îmbătrânire.

Actualizarea şi formarea celulelor noi este posibilă, cu aportul suplimentar de vitamine (A, E şi C) şi aminoacizi (metionina şi cisteina), responsabile de regenerarea şi formarea celulelor pielii, părului şi unghiilor.Procesele metabolice ale organismului revin la normal în prezenţa unor preparate din oligoelemente, precum şi acid folic. Ca rezultat – pielea capătă un aspect proaspăt şi tânăr.

Menţinem rezultatul cu ajutorul cosmeticii

Paralel cu substanţele nutritivem e bine să ştim şi substanţele « hrănitoare » din produsele cosmetice.

• Colagenul şi vitamina C contribuie la elasticitatea pielii
• Împotriva pielii uscate ne vine în ajutor acidul hialuronic

Ai grijă de frumuseţea ta, ajută pielea, părul şi unghiile să rămână mereu frumoase.

Victoria Topciu

Distribuie articolul: