Ministrul Apărării a fost invitat în studioul UNIMEDIA la emisiunea Alb&Negru, moderată de Elena Robu, unde a vorbit despre armată, guvern, politica și economiile familiei sale.

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă acesta a luat vreodată mită, Ministrul Apărării a negat prezența acestui fenomen în viața sa profesională. Vitalie Marinuță a spus că are surse de venit legale care îl motivează să nu recurgă la astfel de metode: „Eu consider că salariul meu, plus pensia, fiindcă din 2007 sunt trecut în rezerva armatei naționale, mai avem și o mică afacere de familie în satul Holercani, care desemenea aduce un venit, nu mare, aproximativ 15 mii de lei pe lună, ajunge unei familii”, a mai adăugat Ministrul Apărării.

Vitalie Marinuță a menționat faptul că salariul său este la dispoziția soțiiei: „Nu cunosc ce salariu primesc, ultima perioadă cartela e la soție permanent. De un an jumate cartela e la soție pentru că ea este cu plata pentru apartament produsele alimentare și cele pentru copii”.

Distribuie articolul: