Din toamnă, Vitalie Dani îşi surprinde din nou admiratoarele. De astă dată, interpretul revine în atenţia publicului cu o nouă imagine şi cu două piese noi cărora le-a realizat câte un videoclip. În timp ce majoritatea vedetelor au aşteptat un an întreg un moment de respiro în vacanţa de vară, unii artişti nu s-au dat înapoi nici de la muncă și au reușit să îmbine perfect utilul cu plăcutul. Bunăoară, interpretul Vitalie Dani și-a făcut bagajele și a tras o fugă până în Italia ca să-şi vadă nepoata şi să asiste la botezul ei, iar odată cu acest eveniment a luat cu el şi o echipă de operatori ca să filmeze două videoclipuri pentru piesele: „Eu sunt te iubescul tău” şi „Când eşti lângă mine”.


Întrucât intenţionează să lanseze primul videoclip la piesa “Când eşti lângă mine”  la mijlocul lunii septembrie, artistul a fost scump la vorbă despre noua producţie. Ca să ne intrige, interpretul ne-a strecurat printre degete câteva impresii despre locurile unde s-au desfăşurat filmările.
“Am avut parte de nişte locuri fantastice, cred că ar fi bune şi pentru un film. Au ieşit nişte imagini foarte frumoase. Nu vă pot spune mai multe detalii, o să le vedeţi în curând la lansare”, declară interpretul precizând că filmările s-au defăşurat şi în New York, Mont Real şi Canada.

Videoclipul este realizat în stilul anilor ’20, iar artistul s-a conformat stilului vestimentar din această perioadă. Nu a avut nevoie de un designer vestimentar, pentru că a avut încredere deplină în blondina care l-a însoţit în timpul filmărilor, numele căreia nu a dorit să ni-l divulge. Cică fata este absolventă cu acte în regulă a unei şcoli de fashion din Italia.


Foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: