Ești frumoasă, celulita încă nu te-a cucerit, ai un serviciu care crezi că îți place. Soțul îți zice că te mai iubește după un an de căsnicie și tu îl crezi. Dar dimineața când te trezești simți că lipsește ceva în viața ta și nu știi ce anume. Vrei ceva imprevizibil, ceva adrenalină și un pic de nebunie. Gata! Ai luat o decizie: week-end-ul ăsta îi dai liber soțului – să facă ce vrea! Iar tu îți telefonezi prietenele și le spui că sâmbătă seara o să devastați ringul de dans. Așa că te machiezi în stil vamp, îmbraci o pereche de pantaloni scurți de tot, o cămașă mulată și încalți pantofi cu tocuri înalte. Urci în mașină și îți dai întâlnire cu gașca la o discotecă.

Ajungi, deschizi ușa clubului și intri. Încăperea e plină cu fum și lumini colorate, iar muzica e zgomotoasă. Fetele deja stau la masă. Te apropii de ele cu un zâmbet până la urechi și fără să vrei toții mușchii încep să se contracteze ținând cont de ritmurile muzicii și începi să te bâții. Ele îți fac loc să șezi și îți întind meniul să-ți alegi ceva de băut. Dupe ce ai parcurs în câteva secunde paginile, îi ceri chelnerului să-ți aducă un French Kiss și o sticlă de șampanie.

Atâta lume țopăie pe ring, ai vrea să mergi și tu, dar ceva te oprește. Bei din coctail, te joci când cu umbreluța, când cu paiul și le privești pe amicele tale care sar ca nebunele. Îți fac semn să vii și tu, dar eziți.

Ai terminat de băut French Kiss-ul și rotești cupa în care bulele de șampanie zburdă gălăgios. Fetele, îmbujorate, se apropie de tine și cad rupte de oboseală pe canapea, îți spun, în glumă, că ești o ursuză. Apoi încep să povestească, să bârfească și să se amuze pe seama unor tipi de alături. Ție ți s-au înfundat urechile, hârjoneala și țipetele lor le auzi, undeva, pe fundal. Te uiți la paharul cu șampanie; după ce l-ai tot rotit, îl agiți și-l dai pe gât fără să răsufli. Simți cum bulele îți gâdilă esofagul și îți fac stomacul să tremure. Ți se face cald și ai impresia că ești pe valuri.

Te ridici prudent și îți faci loc prin marea de oameni care zburdă pe ritmuri dance. Îi zâmbești DJ-ului și îi șoptești la ureche ce piesă vrei. Te apropii de bară. Degetul mare și arătătorul, de la mâna dreaptă, le faci inel în jurul ei. Celelalte trei degete le ții evantai și mângâi metalul de sus în jos. Te rotești în jurul barei și îți ridici piciorul stâng în sus. Apoi apuci cu ambele mâini bara și îți faci vânt, ajungi la mijlocul ei, apoi aluneci ca o cobră și ești pe podea.

Te așezi în pirostrii, în vârful degetelor, cu picioarele cărcănate, iar cu ajutorul mâinilor apropii și depărtezi genunchii. Ridici mâinile în sus și apuci bara care e la spatele tău, îți împingi umerii înainte și tot corpul îi urmează. Te unduiești în jurul ei și preț de câteva minute ai zdruncinat bara cum ai știut mai bine, timp în care nu ai văzut nimic în jurul tău, deși toate privirile erau spre tine.

Îți deschizi doi nasturi de la cămașă, îți treci degetele prin părul ciufulit și te apropii de un tip care ține o bere în mână, i-o iai, o duci la gură și tragi o dușcă bună. Te întorci la bară, cu o mână te ții de ea, iar cu alta agiți sticla de bere, în timp ce i-ai acoperit gura cu degetul mare. Iar pe ultimele acorduri arunci conținutul sticlei în sus. Toată spuma a sărit și curge pe tine. Plină de satisfacție, mergi spre canapeaua unde stai cu gașca în timp ce toții bărbații se holbează la tine, gata, parcă, de atac. Cu o satisfacție enormă te trântești pe canapea și arunci fetelor o privire perfidă, după care s-a rupt filmul…

Dimineața te trezești în patul tău, habar nu ai cum ai ajuns acasă. Soțul tău doarme alături. Îl privești, demult nu ți-a părut atât de dulce ca acum. Simți nevoia să-l pupăcești din cap până în picioare și să bei o cafea tare.