De 10 ani, americanca Kelsey Walters își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre. A ajuns aici în anul 2007, ca voluntar al organizației Corpul Păcii. A ales să activeze în domeniul agriculturii, dezvoltării rurale și al busnessului mic. Cu toate că s-a adaptat bine la viața profesională și privată din Moldova, Kelsey nu-și uită originile, călătorește de mai multe ori pe an în SUA, fie pentru a-și revedea familia, fie în scopuri de afaceri.

În cadrul Women’s Day in Chisinau, ediția a IV-aKelsey va vorbi despre cum e să faci afaceri moldo-americane de succes.

„Un stat mic, dar cu perspective” – așa vede Kelsey Republica Moldova. A îndrăgit cultura acestei țări și o combină armonios cu cea americană. A învățat limba română și, prin munca asiduă, contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești.

Expert în managementul proiectelor agricole și tehnice, Kelsey, este unul dintre cei doi fondatori ai KB – Walkoma LLC, o companie care activează în America de Sud-Vest, și anume în New Mexico, Colorado, Arizona și Oklahoma, oferind, în același timp, suport tehnic diverselor inițiative private sau finanțate de donatori în Republica Moldova.

kesley

Asemănările dintre munca pe care o face în Moldova și SUA sunt surprinzătoare. Kelsey și partenerul său de afaceri Michael Isaacson, un inginer american licențiat, colaborează cu numeroase asociații ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigații și cu mici grupuri de agricultori din SUA și, la fel, colaborează cu asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații din Moldova.

„Trebuie să înțelegem că întotdeauna vor exista sisteme și abordări diferite. Înțelegând diversele culturi și complexități din fiecare țară, devenim mai flexibili în abordare, de aceea ținem să oferim produse de calitate. Este important să nu vă distrageți din cauza detaliilor mici și să vă concentrați asupra obiectivelor pe termen lung.”

Mereu pasionată de agricultură și tehnologii, acum Kelsey lucreaza asupra dezvoltarea o noua platforma web destinat pentru a asita fermierilor sa formeze correct applicatie pentru granturi si alte proiecte technice. Platforma va fie lansata in piata locala si in Piata Americana.

„Ce am învățat în Moldova am folosit ca bază pentru clienții noștri din SUA”, spune eroina noastră.

Expert în acest sector, Kelsey va oferi o mulțime de sfaturi și recomandări pentru dezvoltarea și întreținerea unei afaceri prospere. În cadrul evenimentului Women’s Day in Chisinau, ediția a IV-a, veți afla mai multe despre femeia care vrea să schimbe Moldova și să întărească relațiile moldo-americane, pentru că această palmă de pământ oferă perspective pentru antreprenori, fiind un punct geografic favorabil pentru dezvoltarea agriculturii.

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. Locurile sunt limitate!

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau AICI. Data evenimentului: 23.09.2017.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Women’s Days in Chișinău.