Vești bune pentru oamenii de afaceri din Republica Moldova dar și de peste hotarele țării. O companie și-a propus să-i ajute pe antreprenori să economisească timp și să câștige performanță. Viorica Rumleanschi a pus pe roate o echipă tânără și profesionistă care oferă consultanță în setarea afacerii, menţinerea evidenţei contabile şi a resurselor umane sau instruiri în domeniul contabilităţii şi managementului.

Sunt doar câteva dintre oportunitățile pe care le oferă compania Vioser Consulting pentru cei care vor să-și gestioneze cu succes afacerea. iată ce ne-a povestit administratoarea, Viorica Rumleanschi:

„Serviciile de ordin consultativ, metodologic, de menținere a activităților curente au menirea să eficientizeze la maxim procesele de business și în general afacerea. Noi depunem toate eforturile pentru a asigura un loc decent companiilor și clienților noștri în mediul concurențial existent”, a declarat administratorul Vioser Consulting.

Echipa Vioser și-a propus să-și îndeplinească misiunile la superlativ și să ofere mereu servicii de cea mai înaltă calitate. Astfel, atât băncile locale cât și cele internaționale, companiile care activează în domeniul IT și consultanță, precum și întreprinderile locale din diverse industrii, dar și organizațiile necomerciale pot apela cu încredere la serviciile Vioser pentru a primi informație securizată și rezultate de cel mai înalt nivel.

„Deși suntem o companie de consultanță apărută pe piață relativ recent, „VIOSER Consulting” SRL presupune existența unei echipe cu o vastă experiență profesională atât la nivel managerial, cât și la nivel operațional. Suntem mândri de rezultatele echipei și de gradul înalt de satisfacție al clienților . Acest lucru se datorează calității serviciilor prestate de către experții și partenerii noștri”, spune Viorica Rumleanschi.

Compania a conceput o abordare individuală pentru fiecare client, dar și pentru cei care intenționează să-și deschidă o afacere. Antreprenorii vor găsi aici întreg spectrul de servicii necesare pentru buna funcționare a unei companii. Specialiștii de la Vioser Consulting sunt alături de clienții lor în fiecare pas pe drumul spre success, începând cu procedura de înregistrare a afaceriielaborarea unui business plan, a studiului de piață sau obținerea permiselor de ședere pentru străini în Republica Moldova până la buna lor funcționare.

Externalizarea serviciilor – soluția optimă pentru viitorul companiilor

Viorica a gândit, alături de colegii săi, un sistem de asistență prin care oferă ceea de ce are nevoie fiecare antreprenor: evidență contabilă (de la menținerea documentației primare până la consolidarea și predarea rapoartelor), evidență și calcul a salariilor și consultanță fiscală. Pe partea de resurse umane, compania oferă servicii de consultanță, evidență a statelor de personal cât și protecția muncii. Companiile aflate în impas sau în etapa de furtună – diagnostic economico-financiar și organizațional, pot de asemenea să apeleze cu încredere la serviciile Vioser.

„Cei care coc ideea de lansare a unei afaceri vor găsi la Vioser tot suportul de care au nevoie în elaborarea planului de afaceri și a studiului de fezabilitate, inclusiv suportul pentru înregistrarea companiei la instituțiile abilitate. În altă ordine de idei, compania Vioser este un aliat de nădejde și pentru antreprenorii care intenționează să-și lichideze afacerea din propria inițiativă”, ne-a asigurat Viorica Rumleanschi.

De asemenea, specialiștii de la Vioser Consulting organizează traninguri de diferite nivele pentru antreprenori. Seminarele sunt accesibile atât în limba română cât și în rusă și engleză. Pe lângă faptul că atmosfera este una degajată, cursurile sunt permanent actualizate conform ultimelor modificări ale legislației.

 Trainingurile pe contabilitate sunt divizate pe domenii de activitate cum ar fi: contabilitatea în agricultură, ONG, alimentație publică, contabilitatea în comerț, contabilitatea în transporturi și asigurări.

Vioser organizează seminare și pe alte domenii, cum ar fi: elaborarea strategiei de marketing și a planului de afaceri, managementul proiectelor, înregistrarea afacerii, lichidarea afacerii, etc.

Mai multe detalii despre Vioser Consulting puteți găsi pe site-ul oficial al companiei, www.vioser.md, pe pagina de facebook: Vioser, dar și la numerele de telefon +373 69 285 557 sau +373 62 089 997.

 

P.