A văzut un reportaj la TV cu vedete care făceau sprt pe ghetele cu arcuri și și-a zis că trebuie neapărat să le încerce și ea. De la aventură până la dragoste e doar un pas – acum Viorica Lupu nu poate încheia săptămâna fără să bifeze în agendă măcar două vizite la sala de Kangoo Jumps.

”Am început să merg la Kangoo din curiozitate. De la primul antrenament am simțit că acesta este “sportul meu”. Cred că fiecare dintre noi trebuie să fie atent cu sănătatea sa și să-și descopere avantajele prin pasiunile corespunzătoare – ei bine, Kagoo Jumps este exact pentru mine. Este un sport pozitiv și energizant”, ne-a povestit interpreta entuziasmată.

 Viorica Lupu la Sport

Artista de folclor are deja și cu ce se lăuda – minus 7 kg în două luni de zile, de când practică intensiv acest sport. ”Vreau să mai dau jos încă exact cât va dori organismul meu, dar cel mai important este ca mi-au disparut durerile de spate și migrenele care mă stresau înnainte”, a mai recunoscut interpreta. Viorica spune că a mai practicat și alte tipuri de sport, însă acum e sigură că anume acesta îi poate crea dependență.

 Viorica Lupu cu antrenoarea sa

”Un rol esential îl are și antrenoarea mea Galina Boiștean, care reușește să ne motiveze pe  toate fetele care mergem acolo. Am și o dietă echilibrată, mă alimentez mult mai sănătos de când fac sport și mă simt mult mai bine și mai plina de viață”, declară Viorica Lupu. Interpreta le recomandă tuturor să mănânce alimente cât mai puțin gătite și cât mai rapid pregătite. Cu dragostea pe care a prins-o pentru celebrele ghete, pe care și le-a achiziționat deja, Viorica spune sigur că le va exploata în perioada următoare la mixim. 

Distribuie articolul: