Deși a avut loc încă acum 4 luni, concursul internațional de frumusețe și grație Miss Humanity 2016 încă mai are ecouri în țară, iar asta - grație tinerelor care au dus faima Republicii Moldova în cadrul acestei competiții: Viorela Dimici și Adela Prisăcari - bune prietene și, oficial, imaginea brandului Ariadna by Diana Voevuțki, care le-a cusut rochiile purtătoare de noroc. În cinstea acestui fapt, fetele au devenit protagonistele unei ședințe foto seducătoare.

Posted by NS VIDEO Production on 28 Martie 2017

Viorela Dimici a devenit câștigătoarea marelui titlu Miss Humanity Universe 2016, iar în marea zi a finalei a purtat o rochie tip sirenă, care a cucerit atenția tuturor:

„Îi mulțumesc și mă închin în fața Dianei Voevuțki, pentru rochia de seara care a uimit și a atras atențiile tuturor în ziua finală. Rochia din catifea, de un albastru închis, cu umerii goi, a pus accent pe eleganța, personalitatea și grația mea”, ne spunea Viorela, la scurt timp după victorie.

„Până și acum mă trec fiori!” Moldoveanca Viorela Dimici, în premieră despre victoria sa la Miss Humanity Universe

O ținută la fel de seducătoare a fost luată la Beirut de către Adela Prisăcari. Frumoasa moldoveancă a obținut, în cadrul Miss Humanity Universe 2016, titlul de „Cea mai fotogenică fată”.

„Această rochie reprezintă întruchiparea sufletului meu, a emoțiilor mele lăuntrice. Diana mi-a ghicit exact personalitatea și a executat această rochie pînă la cele mai mici detalii. Când am vazut-o, am rămas înmărmurită și i-am spus că e rochia mea de vis. Pe podium, m-am simțit ca în poveste și am atras privirile tuturor care mi-au făcut sute de complimente. M-a făcut să mă simt specială. Cred ca Diana este genială, având un talent înnăscut în ceea ce privește perceperea individuală a personalității fiecărei femei și care ne poate transforma intact în zeițe a frumuseții. A fost o onoare să îmbrac faimoasa rochie de mireasa a Dianei și cred că e semn bun, pentru că admir povestea sa de dragoste – una specială”, ne-a mărturisit Adela.

Adela Prisacari aduce acasă titlul pentru cea mai fotogenică fată de la Miss Humanity Universe 2016

Vezi și:

Modele și cele mai bune prietene! Viorela Dimici și Adela Prisăcari, pline de senzualitate într-un proiect foto autohton

Make up/ Hair Style: Cristina Cojocaru

Foto: Putregai Vadim PhotographyAidonera Photography/Diana Bodnarenco

Video: NS VIDEO Production