Stilul vestimentar reprezintă o parte foarte importantă din viața fiecăreia dintre noi. Așa cum știm deja, o imagine face cât o sută de cuvinte așa că, de foarte multe ori, primele lucruri pe care le transmitem oamenilor despre noi sunt derivate din modul în care arătăm! Acest lucru face ca aspectul nostru fizic și ținutele noastre să fie extrem de importante. Personalitatea ta trebuie să se regăsească în piesele pe care le porți, stilul tău trebuie să fie unic și interesant, la fel ca tine!

Viorela Dimici, una dintre cele mai frumoase și sexy femei din Moldova are un stil elegant, clasic și bineînțeles sexy.

Chiar dacă este model, Viorelei îi place simplitatea, eleganța și mizează pe gust și calitate.

Independent de tendințele în modă, stilul vestimentar elegant se potrivește oricărei femei care dorește să arate bine mereu.

Moda se schimbă, dar stilul rămâne!

„Sunt adepta unui stil clasic, un fel de simbioză dintre feminitate, eleganță și stil. Port atât de rar ghete încât cred ca o pereche mi-ar ajunge pentru o viața întreagă.”

O femeie valorează mai mult decât preţul hainelor şi accesoriilor sale şi o femeie impresionează mai mult atunci când face combinaţii originale decât atunci când copiază cele mai noi trenduri.

„Primele impresii se formează conform aspectului fizic, de asa este foarte important stilul pentru care optăm.Felul în care ne îmbrăcăm este ceea ce credem despre noi și mesajul pe care îl transmitem celor din jur. Având în vedere activitățile în care mă implic cu siguranță stilul clasic, office mă reprezintă cel mai mult”

„Îmbracă-te prost, își vor aminti rochia;  îmbracă-te impecabil, își vor aminti femeia”

„Precum zicea celebra Audrey Hepburn: „Elegantă este singura frumusețe care nu dispare niciodată”, eu aș mai adăuga că eleganța este singurul trend care nu iese niciodată din modă…”

Rochiile au fost oferite cu drag de magazinul NaneTTy

Poze realizate de Dima Iacovlev.

 

Distribuie articolul: