Viorela Dimici, este una dintre cele mai frumoase femei din Republica Moldova. A participat la o mulțime de concursuri și a frânt inima multor bărbați, dar inima ei este doar la EL. Modelul a fost fericită să împărtășească cel mai frumos moment din viața ei.

Era ziua ei de naștere și habar nu avea că era să primească un cadou superb, inima și dragostea unui bărbat.
Viorela credea că nu va primi nici măcar un cadou! 
„A fost, cred că, cea mai fericită zi din viața mea, mai ales că s-a întâmplat exact de ziua mea. Nici măcar nu bănuim că are de gând să o facă, la un moment dat m-am gândit că nu mi-a pregătit nimic de ziua mea  pentru că m-a cerut în căsătorie seara, înainte să mergem în localul, pe care l-am rezervat pentru micul eveniment. La un moment dat ne-am oprit și el mi-a zis să-l aștept puțin până vine pentru că a uitat să ia tortul din birou. A ieșit cu un buchet frumos de flori, iar alături avea o cutie, pe care m-a rugat să o deschid. Acolo erau petale de trandafiri și o cutie cu bijuterii Swarovski, am deschis și deja mă grăbeam să le pun pe mine, când el mi-a zis că nu e tot. Am dat în lături petalele de flori, iar acolo scria „Vrei să fii soția mea’’. Am țipat de bucurie și am găsit un inel aranjat în vârful unui mic desert.”
Emoții de nedescris! 
„Emoțiile au fost de nedescris. Eu fiind o persoană care nu țipă de fericire și nu sare în sus de bucurie când primește cadouri, chiar dacă îmi plac mult. A fost prima dată când nu-mi puteam stăpâni emoțiile, mă purtam chiar caraghios, iar în acest timp prietenele, care erau cu mine, îmi făceau poze și au și filmat totul, ele fiind la fel de surprinse ca mine.
Răspunsul a fost puțin întârziat, pentru că, având mari emoții, am uitat să fac asta. Evident că reacția mea demonstra un „DA” ferm. La un moment dat m-a întrebat: „deci ce spui?” Și am zis „Da”.

Acum, suntem în febra pregătirilor, pentru ca pe 26 mai va avea loc nunta propriu-zisă. Avem foarte mari emoții, depun suflet în fiecare detaliu. Recent am lansat chiar și o rubrică pe pagina mea destinată grijilor, emoțiilor și trăirilor pre-nunta.”

Pregătirile de nuntă merg în toi. Viorela ne-a mărturisit în exclusivitate cine v-or fi nașii!

„De altfel, am onoarea să vă împărtășesc în exclusivitate și marea noastră bucurie de a avea în calitate de nași un cuplul demn de toată admirația și pe care i-am îndrăgit din prima : Diana Voevutki și Mihai Șova. Suntem extrem de fericiți ca fac parte din povestea noastră.
Cred că deja ați ghicit! Da! Rochia mea de mireasa va fi semnată la fel de irepetabila Diana Voevutki, promitem ceva cu adevărat spectaculos ….”

Un cuplu super, care se iubesc și se respectă. Viorela și Vladimir 

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.m

Vezi și: Viorela Dimici are acasă bărbatul ideal! „E bărbatul care știe să iubească. Nu îmi taie aripile și crede în visele mele” (Interviu)

 Sursa foto: facebook.com

Distribuie articolul: