Proiect foto remarcabil. Fotograful Richard Johnson a decis să sensibilize publicul cu privire la problematica abuzului verbal, atât de răspândit în toată lumea. Cine sunt actorii implicați în proiect și ce mesaje au transmis publicului, aflați în continuare.

Fotograful a colaborat cu un make-up artist, care a desenat vânătăile și cicatricile pe fețele actorilor și a asociat fiecare dintre cazuri cu un anumit exemplu de abuz verbal. Numele acțiunii este ”The Weapon of Choice” (Arma Alegerii) și tinde să demonstreze efectele dramatice ale abuzului verbal, în societate.

Toți participanții la acțiune au fost informați preventiv cu privire la obiectivele proiectului foto, iar la ședința foto, minorii au fost însoțiți de tutori.

”Obiectivul meu a fost să pun în lumină faptul că atunci când ne concentrăm pe agresiunea din societate, ne concentrăm pe abuzul fizic verbal”, mărturisește fotograful, potrivit portalului huffingtonpost.com.

Richard Johnson spune că abuzul verbal este o adevărată problemă a societății noastre și în orice situație de agresiune verbală există trei actanți: agresorul, abuzatul și martorul.

Fotograful avertizează că urmează o serie de fotografii care conțin imagini emoționante.

Foto: http://hurtwords.com/, Huffington Post

Distribuie articolul: