Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova a lansat broșurii „Violența nu are scuze” pentru a informa societatea și a combate fenomenul violenței față de persoanele cu dizabilități.

Printr-o informare corectă și conștientă a fiecărui cetățean putem schimba comportamentul societății față de persoanele cu dizabilități, astfel încât să mărim numărul cetățenilor informați, care se vor implica în rezolvarea problemelor comunității și nu vor tolera nici o formă de abuz față de sine, dar și față de persoanele cu dizabilități din comunitatea sa.

Broșura „Violența nu are scuze” a fost elaborată de către Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova în cadrul proiectului „Acceptă dizabilitatea, nu și violența” în contextul programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat în comun de UN Women și UNFPA.

Acest material informativ a fost elaborat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestui material este în întregime responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia Uniunii Europene.

Puteți accesa aici broșura „Violența nu are scuze”

Distribuie articolul: