Pe 15 mai 2014 vinăriile din Moldova și persoanele pasionate de cultura vinului vor participa la tradiționalul eveniment ”Vernisajul Vinului”, în ediția de primăvară dedicată vinurilor albe și rosé ale Moldovei. În cadrul Vernisajului Vinului 26 de producători vinicoli din țară vor prezenta peste 100 de vinuri, iar oaspeții vor avea oacazia să participe la masterclass-uri dedicate inițierii în arta degustării vinului.

Într-o ambianță relaxantă, cu muzică live intepretată de Jazz Band MAXGroup & Vitaly Machunsky,  participanții vor vota vinul preferat, alb sau roze, iar vinurile care vor acumula cele mai multe voturi vor fi premiate cu distincțiile “Vernisajul în Alb” și “Vernisajul în Roz”.

Fiecare oaspete al Vernisajului va primi în dar, în schimbul biletului, un pahar de degustare cu logo-ul brandului național Wine of Moldova.

Vernisajul Vinului este la a șasea ediție și a devenit în timp un reper pentru industria vinicolă autohtonă, dar și un eveniment mult așteptat de consumatorii de vin.

La edițile precedente ale Vernisajului au participat peste 600 de oaspeți, dar și reprezentanți ai guvernului și autorităților publice.

Începând cu acest an, Vernisajul Vinului este organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului, împreună cu Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova, cu suportul proiectului USAID CEED II, al programului Filiera Vinului și ITC Summit Moldova 2014.

Vernisajul Vinului va avea loc în incinta Leogrand Convention Center, pe data de 15 mai 2014, începând cu ora 18.30. Biletele de participare sunt la prețul de 120 lei, în vânzare on-line și de la organizatori (022 2421 13).

Distribuie articolul: