Acadele sub formă de ochi uman, hărți geografice, mustăți, insecte și picturi celebre sunt confecționate handmade, de compania americană Vintage Confections. Acestea sunt create pentru a promova cultura generală, dragostea pentru artă și pentru a dezvolta simțul umorului printre oameni.

Colecția Vintage de capsule comestibile a fost realizată, pentru prima oară în  Illinois, SUA, acum doi ani.

În opinia Vintage Confections, boboanele au devenit un brand internațional, deoarece lucrările personalizate de această companie ajung în diverse colțuri ale lumii.

Deși conțin imagini 3D dintre cele mai deosebite, acadelele acestei mărci americane conțin arome foarte diverse: de la vată de zahăr și până la zefire.

Un set de  acadelee care conține Sistemul Solar, de exemplu, se vinde la prețul de 26 $, deoarece bomboanele sunt făcute în exclusivitate handmade.

”Artă comestibilă” – așa numesc producătorii aceste creații minunate, create în mod personalizat, la dorința clienților.

Totuși, aceste forme spectaculoase sunt redate nu doar cu ajutorul zarărului. Toate acadelele conțin soia și alune, pentru a arăta exact ca formele reale pe care le redau.

Foto: Vintage Confections

Distribuie articolul: