Pe data de 21 septembrie, Diaconia organizează un eveniment special dedicat aniversării unui deceniu de activitate a Centrului Maternal „În Brațele Mamei” și ctitoririi Centrului de informare și consiliere pentru femeia aflată în criză de sarcină.

În cadrul acestui eveniment vei avea prilejul să participi la un atelier cu psihologa Tatiana Turchină, despre cum Oricare femeie poate deveni mama și profesionista care își dorește, rămânând în echilibru cu sine.

Vei deveni unul dintre ctitorii-fondatori ai noului serviciu social deschis pentru a sprijini femeile în criză (oricare ar fi vârsta, meseria sau situația lor financiară).

La fel, vei cunoaște 3 istorii de viață pline de inspirație, avându-le în calitate de protagoniste pe:

  • Cristina Duminică – prima beneficiară a Centrului Maternal În brațele mamei, care a devenit mamă la doar 16 ani și azi e o femeie realizată în plan personal și profesional.
  • Steluța Andreeva – o femeie de succes care îmbină armonios maternitatea, cariera și faptele bune;
  • Ioana Căpraru – interpretă de muzică populară, mamă și bunică – o femeie puternică pentru care maternitatea e cea mai mare realizare.

Merită să știi că în rol de gazdă o vei întâlni pe Dana Ciobanu, Cătălin Josan îți va oferi un moment muzical de excepție, iar cu partenerii noștri Chateau Vartely am pregătit un dar simbolic de Ctitor.

„Pe 21 septembrie am gândit un eveniment care va celebra efortul în susținerea femeilor care au avut curajul să-și păstreze copilul alături. De asemenea, vom marca și începutul unei noi etape în demersul nostru pro-viață: ctitorirea Centrului de consiliere și informare pentru femeile aflate în criza de sarcină. În această seară inedită, vom oferi un conținut din care fiecare participant va avea de învățat de la invitații noștri, care avem toată siguranța că vor inspira cu poveștile și experiența lor”, Igor Belei, Director Executiv Diaconia.

Evenimentul are loc în aer liber, la terasa Summit Events (Strada Tighina 49/3, Chișinău). Pentru a rămâne în siguranță, avem un număr limitat de locuri, de aceea rezervarea prealabilă e obligatorie.

În conformitate cu noile reguli de organizare a evenimentelor publice în perioada de pandemie, accesul la eveniment are loc în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ.

Vă așteptăm alături de noi în această seară de celebrare. Rezevă un bilet pe iTicket.

Parteneri: iTicket, Chateau Vartely, Oriflame, Centru de diagnostic german, Balkan Pharmaceuticals.

Parteneri media: TVR Moldova, Agora, Radio Chișinău, Ea.md, Ask a Mom.