Chişinău, 15 octombrie, 2014. StarNet invită la cules roada. Roada ofertelor de toamnă, care în acest an este mai MAI bogată și MAI darnică decât a fost vreodată. Pachetele complete de servicii de Internet, Telefonie și IPTV vin cu o experiență nouă de calitate, miza cea mare fiind libertatea deplină pe care o aduce clienților: routerul Wi-Fi oferit gratuit va asigura acces la internet în toată casa, echipamentul IPTV de ultimă generație, de asemenea gratuit, va aduce lumea magică a televiziunii interactive, iar minutele incluse la telefonie către destinații naționale și internaționale vor ține prietenii și rudele mai aproape.

Experiența StarNet este completată de posibilitatea de a achita toate serviciile online, pe site-ul companiei, dar și de grija consultanților de a economisi timpul clienților prin livrarea contractelor de servicii la domiciliu.

 „Pachetele de servicii StarBox includ doar servicii de cea mai înaltă calitate,testate și perfecționate de-a lungul anilor. Putem spune cu siguranță că StarNet este unic în oferta sa, oferind pe piață doar tehnologii de ultimă generație și servicii performante”, Ștefan Munteanu, Director „StarNet Soluții”.

   

P

Distribuie articolul: