Toate momentele, de le cele mai mici până la cele mai importante, se memorează atunci când sunt împărțite cu cei dragi. De aceea, StarNet nu pierde nici o ocazie pentru a oferi experiențe unice de comunicare și distracție pentru toți.

La StarNet, prieteniile sunt motiv de bucurie! Acum, orice client care vine la Compania de internet împreună cu persoana dragă, beneficiază de două abonamente la preț de unul, pentru o perioadă de 6 luni. Totodată, clienții care vor opta pentru o conectare individuală, vor primi abonamentul la jumătate de preț, pentru o perioadă de 3 luni.

Mai multe opțiuni

Pentru comoditatea clienților, StarNet a împachetat abonamente variate, Internet Only doar la 75 de lei sau cu servicii combinate, abonamente Triple play de la 100 lei. Iar pentru siguranţă deplină pe net, odată cu alegerea abonamentului, clienții beneficiază de licenţe antivirus Bitdefender gratuite, timp de un an.

Descoperiți împreună orice colț al universului și împărțiți emoții desăvârșite pentru că StarNet vă pune la dispoziție tot de ce aveți nevoie:

  • Internet – 100 Mbps
  • Televiziune – cu cea mai variată grilă TV
  • Telefonie – 1200 minute
  • Echipamente Wi-Fi incluse și conectare gratuită

Creează-ți abonamentul perfect la jumătate de preț, ușor și rapid, cu ajutorul constructorului online pe promo.starnet.md, iar experții StarNet îți sunt mereu la dispoziție, pentru a răspunde la solicitări și întrebări atât în oficii, cât și la numărul de telefon 0 22 84 44 44, care este activ 24/7.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!

P

Distribuie articolul: