TVR Moldova și Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale” prezintă Serata culturală „Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu îndrăgitul prezentator TV, VIRGIL IANŢU. Iată cum poți ajunge să discuți cu el la această întâlnire.

Evenimentul va avea loc la data de 2 octombrie, ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.

Invitat special: Virgil Ianţu – prezentator TV, interpret.

Moderator: Alexandru Greu – actor, regizor de teatru.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui interviu – serată de creaţie.

Îndrăgitul om de televiziune, Virgil Ianţu, va vorbi despre „misterul” platoului de filmare, experienţele personale care i-au fost lecţii de viaţă, dar şi despre dragostea pentru muzică.

Iantu_afis_a2 (1)În program:

Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Virgil Ianţu

Dialog direct al publicului cu Virgil Ianţu

Şedinţa foto şi sesiunea de autografe

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.