Eşti un adevărat gurmand(ă), dar ideea de a sta la cratiţă nu îţi prea surâde? Să ştii că atunci când vei putea găti mâncăruri delicioase, această „fobie” va dispărea. De azi ai şansa să înveţi să găteşti gustos, sănătos şi rapid!

Prima şcoală de Artă Culinară din Moldova „Gurmand” îşi deschide larg uşile… bucătăriei. Acolo, cei mai buni bucătari din ţară, dar şi de peste hotare, te vor învăţa cum să găteşti bucate alese, diferite de cele cu care eşti obişnuit. La cursurile organizate de profesionişti vei primi sfaturi de amenajare a mesei, dar vei afla şi mai multe detalii despre etica în timpul mesei. Cel mai important – ceea ce vei găti la cursuri vei putea lua acasă, iar cunoştinţele căpătate te vor ajuta să faci mese gustoase si sănătoase pentru oamenii tăi dragi.

Se dă startul înscrierii la primele doua Cursuri, care vor avea loc pe 15 decembrie, cu începere la ora 11.00 şi pe 17 decembrie, de la ora 18.00. Detalii la numarul de telefon 078531539.

Tematica primelor Master Class-uri  de o zi este – CE GĂTIM DE SĂRBĂTORI

Te-ai săturat în fiecare an să faci salată Olivie şi pârjoale prăjite? Atunci este timpul să vii la „Gurmand”, unde vei descoperi deliciile bucatelor diverse, iar tu vei deveni un adevărat creator de capodopere culinare. Bucătarul şef, Petru Scaleţchi, care de cinci ani este unicul bucătar al Ambasadorului German la Chişinău, te va ajuta să găteşti trei tipuri de bucate (salată, felul doi şi desert ), toate pentru masa de sărbătoare.

Vei învăţa etica la masă şi cum să alegi băutura pentru felul de mâncare pregătit.

Structura Master Class-ului culinar:

Timp de 3,5 ore, maxim 12 persoane în grup:

1. Vei vedea o prezentare a bucatelor recomandate pentru sărbătorile de iarnă.
2. Vei afla mai multe trucuri culinare la pregătirea diverselor bucate.
3. Vei primi produsele pentru gătit de la CASA RINALDI , toate ustensilele necesare marca DELIMANO şi vei găti trei tipuri de bucate de sărbătoare.
4. Vei audia un modul aparte privind etica la masă – cum alegem furculiţa corect când eşti invitat la o recepţie, care cuţit şi la ce foloseşte, diverse pahare pentru diverse băuturi, cum să te comporţi la un furchet, cum să amenajezi masa de sărbătoare, etc.
5. Vei afla cum alegi băutura în funcţie de meniul pregătit

Cadouri după absolvirea cursului Gurmand:
– Şorţul în care ai gătit.
– Certificatul de absolvire a cursului.
– Delectarea cu vin după şedinţa de pregătire a bucatelor.

Cursurile vor fi organizate în restaurantul George II din strada Bănulescu Bodoni, 41, Chişinău.
Primii 10 înscrişi vor beneficia de 10% reducere.
Dacă vii insoţit de prieteni, ai 12% reducere.
Te aşteptăm să te înscrii la numarul de telefon 078531539.
Ne vedem la un pahar de vin şi aşteptăm să degustăm bucatele gătite de tine.

Distribuie articolul: